Nieuws

Op locatie deelnemen weer mogelijk!

Laatste update: 25 mei

Goed nieuws! Onze opleidingen en trainingen vinden weer zoveel mogelijk op locatie plaats. Deelnemen via online classroom blijft mogelijk. 

Wil je weten wat dit betekent voor de opleiding of training die jij graag wilt volgen? Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina of neem contact met ons op via chat, customerservice@beeckestijn.org of 088 147 4100, we denken graag met je mee!

Jij kiest: op locatie of online

Bij je inschrijving kun je kiezen om je opleiding of training op locatie of via online classroom te volgen. Zo hoeven reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever je niet tegen te houden om je kennis verder te ontwikkelen.

Het is voor ons van het allergrootste belang dat jij je leerdoelen gaat behalen. Hiervoor bieden we een mix van kennis, inspiratie, oefeningen, discussies en 1:1 coachingsessies. Zowel op locatie als online!

Zo zorgen we voor een veilige leeromgeving

Uiteraard houden we op locatie rekening met de op dat moment geldende maatregelen. Denk aan:

 • We werken met kleine groepen. Per groep zijn er max. 12 deelnemers op locatie. Uiteraard zorgen we voor voldoende afstand.
 • Buiten de lokalen dragen we mondkapjes.
 • Maximale ventilatie met verse lucht.
 • Er zijn op locatie zelftesten (via de neus) beschikbaar.
 • Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig op locatie en er wordt extra schoongemaakt.
 • We registreren aanwezigheid om zo eventueel contactonderzoek makkelijker te maken.

I.v.m. de capaciteitsbeperking op locatie kan het zijn dat we incidenteel moeten uitwijken naar een alternatieve locatie in de buurt van de originele locatie. Als dit het geval is voor de opleiding waar jij voor staat ingeschreven, dan informeren we je tijdig. 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Ik volg een opleiding die online gestart is. Hoe gaat het nu verder?
  Deelnemers aan open opleidingen worden via de online leeromgeving geïnformeerd over het vervolg van hun opleiding.  
 • Ik sta ingeschreven (of heb een optie) voor een opleiding of training die in binnenkort start. Start ik op locatie of online?
  We houden contact met iedereen die (optioneel) ingeschreven staat, over de actuele status van de opleidingen. Heb je vragen? Stel ze gerust!
 • Ik wil binnenkort starten met een opleiding of training maar heb me nog niet inschreven.
  Bij je inschrijving kun je aangeven op welke locatie je wilt deelnemen als de opleidingen en trainingen weer op locatie kunnen plaatsvinden. Wil je i.v.m. reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever ook als we weer op locatie starten liever online deelnemen, schrijf je dan in voor de online classroom. 

Blijf gezond & tot snel!

Groet team Beeckestijn

Clinics 

Om op locatie voldoende ruimte voor onze opleidingsdeelnemers te hebben zijn onze clinics ook de komende tijd online te volgen. Na aanmelding ontvang je meer informatie en de link naar het webinar.