Nieuws

Alle opleidingen & trainingen voorlopig online

Laatste update: 25 februari

I.v.m. de huidige maatregelen blijven alle opleidingen, trainingen en eindgesprekken plaatsvinden via online classroom. Zodra de situatie het toelaat starten we weer op locatie. 

We hebben inmiddels veel ervaring met online classrooms, online kennisoverdracht en interactie en zijn erg blij met de hoge beoordelingen die we voor de online colleges krijgen. Zelfs complexe colleges als customer journey mapping en casedagen gaan heel goed online m.b.v. de juiste tools als break-out rooms en Mural.

Terugkomdagen op locatie

We zien de waarde van het persoonlijk contact, daarom bieden we zodra het kan, de colleges weer op locatie aan. Ook gaan we extra terugkomdagen inplannen voor alle groepen die een groot deel van hun opleiding online volgen. 

Wil je weten wat dit betekent voor de opleiding of training die jij graag wilt volgen? Neem dan contact met ons op via chat, customerservice@beeckestijn.org of 088 147 4100, we denken graag met je mee!

Blijf gezond, neem je verantwoordelijkheid en tot snel!
Groet team Beeckestijn
 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Ik volg een opleiding die al gestart is. Hoe gaat het nu verder?
  Voorlopig vinden alle colleges & trainingen plaats via online classroom. Zodra de situatie het toelaat starten we weer op locatie.
 • Ik sta ingeschreven (of heb een optie) voor een opleiding of training die in binnenkort start.
  We houden contact met iedereen die (optioneel) ingeschreven staat, over de huidige status van de opleidingen. Heb je vragen? Stel ze gerust!
 • Ik wil binnenkort starten met een opleiding of training maar heb me nog niet inschreven.
  Bij je inschrijving kun je aangeven op welke locatie je wilt deelnemen als de opleidingen en trainingen weer op locatie kunnen plaatsvinden. Wil je i.v.m. reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever ook als we weer op locatie starten liever online deelnemen, schrijf je dan in voor de online classroom. 

Starten op locatie zodra het weer kan

Uiteraard houden we op locatie rekening met de geldende maatregelen. Denk aan:

 • We werken met kleine groepen. Per groep zijn er max. 12 deelnemers op locatie. Uiteraard in een ruimte waar je 1,5m afstand kunt houden. 
 • Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig op locatie en er wordt extra schoongemaakt.
 • We ventileren maximaal met verse lucht.
 • Een mondkapje is verplicht in de open ruimte. 
 • We registreren aanwezigheid om zo eventueel contactonderzoek makkelijker te maken.

I.v.m. de capaciteitsbeperking op locatie kan het zijn dat we incidenteel moeten uitwijken naar een alternatieve locatie in de buurt van de originele locatie. Als dit het geval is voor de opleiding waar jij voor staat ingeschreven, dan informeren we je tijdig. We zorgen er voor dat alle opleidingsdagen op dezelfde locatie plaatsvinden. 

Clinics 

Onze clinics zijn online te volgen. Na aanmelding ontvang je meer informatie en de link naar het webinar.