Nieuws

Vanaf 1 december weer op locatie!

Laatste update: 11 november

Vanaf 1 december vinden alle opleidingen weer op locatie plaats (tenzij de overheid de huidige maatregelen verder aanscherpt). Dit geldt zowel voor de lopende opleidingen als voor opleidingen die vanaf 1 december starten.

Jij kiest: op locatie of online

Het is voor ons van het allergrootste belang dat jij je leerdoelen gaat behalen. Hiervoor bieden we een mix van kennis, inspiratie, oefeningen, discussies en 1:1 coachingsessies. Zowel op locatie als online!

 • Bij je inschrijving kun je kiezen om je opleiding of training op locatie of via online classroom te volgen. Zo hoeven reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever je niet tegen te houden om je kennis verder te ontwikkelen. 
 • Daarnaast heb je de vrijheid om tijdens je opleiding per college te kiezen of je naar locatie komt of via online classroom deelneemt.
   

Blijf gezond, neem je verantwoordelijkheid en tot snel!

Groet team Beeckestijn

Veelgestelde vragen

 • Ik doe mee aan een opleiding die al gestart is. Hoe gaat het nu verder?
  Je ontvangt een persoonlijke mail met meer informatie over jouw opleiding.
   
 • Ik sta ingeschreven (of heb een optie) voor een opleiding of training die in november gaat starten.
  Je ontvangt voor de start van je opleiding een persoonlijke mail met meer informatie over jouw opleiding.
   
 • Ik wil binnenkort starten met een opleiding of training maar heb me nog niet inschreven.
  Schrijf je in voor de opleiding of training en locatie van jouw voorkeur. Wil je i.v.m. reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever ook na 1 december liever online deelnemen? Schrijf je dan in voor de online classroom. Als je ingeschreven staat houden we je op de hoogte van veranderende maatregelen. 

Wil je weten wat dit betekent voor de opleiding of training die jij graag wilt volgen? Neem dan contact met ons op via chat, customerservice@beeckestijn.org of 088 147 4100, we denken graag met je mee!

Zo zorgen we voor een veilige leeromgeving

Uiteraard houden we op locatie rekening met de op dat moment geldende maatregelen. Denk aan:

 • We werken met kleine groepen. Per groep zijn er max. 12 deelnemers op locatie. Uiteraard in een ruimte waar je 1,5m afstand kunt houden. 
 • Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig op locatie en er wordt extra schoongemaakt.
 • We ventileren maximaal met verse lucht.
 • We registreren aanwezigheid om zo eventueel contactonderzoek makkelijker te maken.

I.v.m. de capaciteitsbeperking op locatie kan het zijn dat we incidenteel moeten uitwijken naar een alternatieve locatie in de buurt van de originele locatie. Als dit het geval is voor de opleiding waar jij voor staat ingeschreven, dan informeren we je tijdig. We zorgen er voor dat alle opleidingsdagen op dezelfde locatie plaatsvinden. 

Clinics 

Onze clinics zijn via een live-stream te volgen. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de live-stream locatie.