Nieuws

Beeckestijn aanbod via VVP Academy

Vandaag is de VVP Academy live gegaan! De Academy combineert kennis- en vaardighedentrainingen van verschillende opleiders, waarvan Beeckestijn er een is, voor de financieel professional van morgen. Ook medewerkers van andere afdelingen binnen financiële organisaties kunnen hun kennis via de Academy verder ontwikkelen.

De Academy is een antwoord op de veranderende vraag aan de adviesmarkt. De coronacrisis, het nieuwe pensioenstelsel, marco-economische ontwikkelingen zorgen voor een grotere informatiebehoefte bij particuliere en zakelijke klanten. Aan de andere kant nemen banken en verzekeraars steeds meer hun primaire rol: ze bedenken en ontwikkelen financiële producten, maar investeren niet meer in het uitleggen aan en begeleiden van de eindklant. Hierdoor zoekt de klant steeds meer de veilige en neutrale haven van de onafhankelijke adviseur op.

vvp academy

Initiatiefnemers Willem Vreeswijk (VVP), Ewald Bary (Lindenhaeghe), Hans Molenaar (Beeckestijn), Remko Westra (CustomerTalk) en Urjan Claassen (C-Profile) zijn overtuigd van de meerwaarde van de VVP Academy voor de financieel adviseur. De doelstelling van de Academy is om de sector te helpen om een toekomstbestendig en duurzaam bedrijf te ontwikkelen.

Remko Westra: "Als je goed en objectief wilt adviseren, zal onafhankelijkheid en oprechte betrokkenheid door je aderen moeten stromen. Doordat steeds meer online gaat, wordt het persoonlijk contact vaak minder." Hans Molenaar: “Adviseurs zullen de kracht van digital moeten combineren met uitstekende klantgerichte dienstverlening.”

Klik hier om naar VVP Academy te gaan