Blog

De 5 redenen om te starten met een opleiding

Wat goed dat je overweegt om een opleiding te gaan volgen! Het is een cadeau aan jezelf. Om je extra enthousiast te krijgen vertellen we je graag de 5 belangrijkste redenen om te gaan starten. Veel succes!

1. Het helpt jezelf

Het volgen van een opleiding of training geeft je direct meer kennis en inspiratie. Je gaat veel leren van de beste vakexperts. Daarbij bouw je een waardevol netwerk op dat naast de vakexperts ook bestaat uit je groepsgenoten, waarmee je samen een mooie leergang in gaat. 

ZZP-er of even in-between-jobs? Geen probleem. Die foto van jou met het diploma gaat straks heel hard op social. Velen voor je hebben hier mooie opdrachten of nieuwe banen uitgehaald. En wist je dat er gunstige regelingen zijn vanuit het UWV? We vertellen je er graag meer over.

2. Het helpt je werkgever

Doel bij Beeckestijn is dat de opleiding zich snel terug verdient. Na de opleiding heeft je werkgever meer kennis in huis en is het minder afhankelijk van bureaus of externen. Daarbij ben jij een blijere medewerker, je werkgever heeft immers geïnvesteerd in je. En het belangrijkste voordeel voor je werkgever is dat je de opleiding verlaat met een praktisch plan. Dit is getoetst door professionals en heeft directe impact op jullie business. Het levert bijvoorbeeld meer leads op, betere customer journeys, scherpere data inzichten of een visie op nieuwe markten en kanalen.

3. De stof in de opleidingen is zeer actueel en praktisch

Vanuit Beeckestijn Business School zetten we enkel en alleen de beste mensen uit de praktijk in. Dit zorgt ervoor dat de stof in de colleges zeer actueel is. De docenten vinden het leuk om hun passie en kennis te delen maar de volgende dag staan ze weer met de voeten in de klei. Je verlaat de opleiding helemaal up-to-date en met gegarandeerd veel nieuwe kennis en inzichten! De stof wordt aangepast o.b.v. de groep en heeft daardoor meer of minder focus op b2c, b2b of de publieke sector.

We selecteren streng en evalueren continu. Om ervoor te zorgen dat jij de colleges met minimaal een 8+ beoordeeld. Hier vind je een overzicht van de docenten waar we trots op zijn.

4. Het is goed te combineren met werk en een druk privé leven

Natuurlijk heb je het druk en moet je schipperen met je tijd. Daarom hebben we de opleidingen zo opgezet dat het goed te combineren is met je werk- en privé leven. Je kan kiezen voor een avond- of dagopleiding op een locatie die bij je past. Je rondt de opleiding af in 6 tot 12 dagdelen. Hiernaast ga je tijdens opleiding aan de slag met een leerzame live case en ontwikkel je in je eigen tijd een actieplan.

5. Beeckestijn is de autoriteit op het gebied van digital, marketing, data, CX en communicatie

Ja, dat zeggen wij van WC-eend. En gelukkig ook de vele enthousiaste alumni en bedrijven waar we incompany opdrachten voor mogen doen. Beeckestijn Business School wordt vaak geselecteerd in binnen- en buitenland als prefered opleider, vooral vanwege de persoonlijke aandacht en de kwaliteit van de docenten. We leiden jaarlijks zo’n 1000 professionals op en bieden veel extra’s voor onze alumni. Met een erkend Beeckestijn diploma sta je al snel 1-0 voor.

Hopelijk inspireert dit je om te gaan starten! Het kiezen van de juiste opleiding is een belangrijke keuze. Opleidingsadviseur Nicole helpt je hier graag bij. Je kan haar bereiken via info@beeckestijn.org of 088-1474100.

Veel nieuwe kennis en plezier toegewenst!

Team Beeckestijn.