Nieuws

De digital & data skills die elke professional nodig heeft

Datum en locatie: woensdag 7 februari 2024, 09:30 - 11:00 uur Live-stream

We weten inmiddels dat de klantreis digitaliseert en dit heeft impact op de kennis en skills die jij als professional nodig hebt binnen deze vakgebieden. Dit betekent niet meteen dat je moet kunnen programmeren, maar er zijn een aantal skills die elke professional nodig heeft. Bart Meerdink neemt je tijdens een interactieve sessie mee in de digital, data & tech skills van de toekomst.

SKills binnen digital, data en tech

De vakgebieden digital, marketing, data en tech zijn erg interessant en zijn continu in beweging. De technologische mogelijkheden ontwikkelen zich enorm snel. Hierdoor veranderen ook de kennis en skills die je nodig hebt om waardevol te zijn voor werk- en opdrachtgevers. Dit maakt dat er veel kansen zijn, maar de vraag verschuift wel. 

VOOR WIE IS DEZE SESSIE INTERESSANT?

Deze sessie is voor iedereen die werkzaam is binnen digital, data en tech en zijn positie op de arbeidsmarkt willen versterken of willen weten wat de toekomst hen kan brengen. Of je nu in between jobs bent of nieuwsgierig bent naar de volgende stap binnen jouw organisatie. Ook voor B2B professionals & zzp'ers.

Sparren over jouw toekomst

Wil je graag sparren over de skills en ontwikkelingsmogelijkheden voor jou als professional? Deze skills sessie leent zich daar perfect voor. Je wordt meegenomen in de kennis en skills van de toekomst én aan het einde is er voldoende ruimte voor al jouw persoonlijke vragen.