Nieuws

Desirée van der Veen Customer Experience Professional 2024

Desirée van der Veen is uitgeroepen tot Customer Experience Professional 2024 tijdens het event Customer Experience Trends & Winners 2024! Na het presenteren van haar customer experience plan maakte Hans Molenaar bekend dat zij de winnaar was uit de drie genomineerden en ontving ze haar prijs.

Desiree van der Veen | CX professional 2024

het CUSTOMER EXPERIENCE PLAN van desirée

In het customer experience plan van Desirée stond de volgende vraag centraal: 'Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de klantkennis door het gebruik van klantfeedback onder medewerkers verbetert, zodat de score op het onderdeel klantfocus stijgt en de klanttevredenheid op de lange termijn toeneemt?Om de klantkennis en klantfocus te verhogen, maar ook om een betere connectie tussen EX en CX te creëren, zoeken ze de samenwerking op met HR en hun medewerkerspanel en breiden ze het bestaande panel steeds verder uit. Ook heeft ze stakeholders meegekregen door te zorgen dat inzichten écht tot verbetering leiden. Het plan van Desirée was onderdeel van de post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatie.

Welverdiend uitgeroepen tot Customer Experience Professional van het Jaar 2024. Van harte gefeliciteerd, Desirée!

OVER DE VERKIEZING

Dit jaar was de 15e editie van de Customer Experience Professional van het Jaar. De winnaar wordt bepaald op basis van actueel, concreet en praktisch customer experience plan. Uit 100+ customer experience plannen werden drie genomineerden gekozen door de vakjury. Naast winnares Desirée waren dit jaar Olga Kleinlooh (DPG Media) en Mylène Achenbach (Gemeente Rotterdam) genomineerd.

CX genomineerden 2024

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel customer experience als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar werd dat gedaan door een jury die bestaat uit Sonja Stalfoort (expert in klantbeleving en eigenaar van PuurKlant en kerndocent CX bij Beeckestijn), Kees Kerkvliet (Managing director en eigenaar van TOTE-M en kerndocent CX bij Beeckestijn) en  Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School).