Nieuws

Franka van der Zee Digital Marketing Talent 2022

De digital marketing wereld zit vol talent. Daarom is de prijs voor digital marketing talent 2022 in het leven geroepen. Franka van der Zee is door de jury voor het eerst uitgeroepen tot eerste winnaar. Franka is talent bij het Talentship Digital Marketing Expert van Achmea. Ze is als winnaar gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch plan. Tijdens het Online event Digital Marketing Trends & Winners 2023 gaat Franka in gesprek met jury-lid Bart Meerdink over haar plan. 

Franka van der Zee Digital Marketing Talent 2022
"Mooi diepgaand SEO plan en in goede samenwerking met Greenhouse als bureau. Zowel de technische seo als de content strategie naar een hoger niveau gebracht"
De jury over het plan van Franka

Begin januari heeft Franka, net als de andere genomineerden, haar plan gepresenteerd. Aanske Tine Weening (Achmea) en Sammy Vanderzaken (STROOM) waren de andere genomineerden. 

Digital Marketing Talent van het jaar

De Digital Marketing Talent van het jaar verkiezing vond voor de eerste keer plaats. De winnaar is gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch digital marketing plan.

Op 18 januari wordt voor de 12e keer de Digital Marketing Professional 2022 gekozen. De genomineerden dit jaar zijn: Ronald Spoler, Boudewijn Trompert en Marèse Nijman &  Marcelle van der Brusse. 

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digital marketing talent in de picture te zeten. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die bestaat uit Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School), Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School) en Hielko van der Molen (digital strateeg en kerndocent bij de talentships).

header-dmtw2023