Nieuws

Green Friday bij Beeckestijn

Black Friday 2021 zal alle records breken – tijd voor een groen tegengeluid!

Alles wijst erop dat Black Friday dit jaar groter wordt dan ooit, ook in Nederland. Winkels en webshops worden letterlijk bestormd, op zoek naar de beste deals. Vaak is het kopen om het kopen. Hebben we al deze spullen nodig? Wij denken dat het best iets minder kan. Black Friday zet aan tot overconsumptie. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet.

Vrijdag 26 november is het Green Friday, ook bij Beeckestijn 🌳Bij ons vind je op Green Friday dan ook geen kortingsacties. Samen met Trees for All en vele anderen planten we bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en Vietnam. Ga jij ook op Groen?

Extra boomdonaties rond Green Friday 

Sinds 2019 compenseren we onze CO2 uitstoot met boomaanplant via Trees for All. Schrijf je je op 25, 26 of 27 november in voor een opleiding of training of de gratis clinic Sustainable Marketing, dan doneren wij een extra 🌳 voor een duurzaam bosproject. Je kunt zelf natuurlijk ook een boom doneren!

Groene tip! Clinic Sustainable Marketing

Duurzaamheidsspecialisten Muriel Arts en Durk Bosma laten je zien hoe je succesvol kunt zijn met duurzame marketing en merken, door middel van helder inzicht in de consument én een strategie die rekening houdt met ‘people, planet & profit’.

Wat je zelf kunt doen om duurzamer te shoppen

  • Koop alleen wat je echt nodig hebt
  • Kies voor duurzame labels
  • Overweeg een tweedehands aankoop
  • Voorkom onnodige kilometers van transportritten
  • Koop lokaal
  • Geef iets terug aan de aarde & plant een boom!

Wil je weten wat onze ervaringen met Trees for All en Green Friday zijn en hoe jouw organisatie dat ook kan doen? Laat het ons weten, we helpen je hier graag mee op weg!

 

🌳 Samen maken we de wereld weer een beetje groener.  🌳