Nieuws

Green Friday bij Beeckestijn

GROEN = DOEN

Waar marketing & duurzaamheid lange tijd als tegenpolen werden beschouwd zien we inmiddels gelukkig een omslag. Groen = Doen vind je dan ook terug als 1 van de 5 marketingtrends van dit jaar in ons Digital Marketing Trendrapport 2022. De tijd van mooie woorden en greenwashing is allang voorbij. Elk bedrijf en elke marketeer moet nadenken over haar impact op de wereld. De vraag die je jezelf moet stellen is: Ga je mee in de groene revolutie omdat het moet of omdat je het wilt? We hopen dat je aanslaat op dat laatste.

Waarom we moeten stoppen met Black Friday

Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit. Wij denken dat het anders kan én moet!

Green friday bij Beeckestijn

Vrijdag 25 november is het Green Friday, ook bij Beeckestijn 🌳Samen met Trees for All en vele anderen planten we bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en Borneo. Ga jij ook op Groen?

Extra boomdonaties rond Green Friday 

Sinds 2019 compenseren we onze CO2 uitstoot met boomaanplant via Trees for All. Schrijf je je op 24, 25, of 26 november in voor een opleiding of training of een gratis clinic, dan doneren wij een extra 🌳 voor een duurzaam bosproject.

GROENE LEEStips voor marketeers!

Groenere last mile binnen e-commerce

E-commerce: verleid de consument tot groenere keuzes

 

Wil jouw bedrijf ook meedoen met green friday?

Samen met Trees for all en 100+ andere bedrijven gaan we overconsumptie tegen en zetten we ons samen in voor een groene en gezonde aarde.

💚 Wil jij je met jouw bedrijf ook meedoen? Ga dan naar www.greenfriday.nl en sluit je aan!

Benieuwd wat onze ervaringen met Trees for All en Green Friday zijn en hoe jouw organisatie dat ook kan doen? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer!

 

🌳 Samen maken we de wereld weer een beetje groener.  🌳