Nieuws

Karin Heeren is Customer Experience Professional van het Jaar 2019

Karin is werkzaam bij Stedin, de netbeheerder voor gas en elektriciteit in Zuid-Holland, Utrecht, regio Amstelland, Kennemerland en Noordoost-Friesland. Als senior adviseur klantcommunicatie houdt ze zich dagelijks bezig met de verbetering van de beleving van klanten én medewerkers. Karin Heeren is de opvolger van Milou van Hagen, voorheen werkzaam bij ov-transactieverwerker Translink.

Onder grote belangstelling mocht Karin Heeren de award, die hoort bij de titel, in ontvangst nemen op 19 september 2019 tijdens ‘Customer Experience in 1 Day’ – het grootste evenement in Nederland over klantbeleving. De prijs is aan haar uitgereikt door juryvoorzitter Kees Kerkvliet. Hij roemt niet alleen de degelijkheid van haar plan, maar is vooral onder de indruk van de uitvoering in de praktijk. Dit heeft namelijk geresulteerd in een daadwerkelijk betere beleving voor zowel klanten als medewerkers.

Karin Heeren

 

De drie genomineerden

De drie genomineerden blinken uit door weloverwogen plannen die een succesvolle implementatie in de praktijk kennen:

  • Jenneke Smit-Banting, Schiphol
  • Tamara Savelkoels, Eindhoven365
  • Karin Heeren, Stedin

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van het Beeckestijn Business School en CustomerTalk. Met de verkiezing en de bijbehorende award willen de twee partijen het vakgebied van klantbeleving en relatiemanagement een professionele impuls geven. De jury bestaat dit jaar uit Egbert Jan van Bel (auteur van onder andere 'Kloteklanten 3.0' en onderzoeker), Kees Kerkvliet (managing director van klantbelevingsadviesbureau TOTE-M) en Kris Konrad.