Nieuws

Karlijn Rooms Customer Experience Professional 2023

Karlijn Rooms heeft tijdens het online event Customer Experience Trends & Winners 2023 de titel Customer Experience Professional van het jaar 2023 weten te bemachtigen! Na het presenteren van haar customer experience plan maakte Hans Molenaar bekend dat zij de winnaar was uit de drie genomineerden en ontving ze haar prijs.

Karlijn Rooms - CX Professional 2023

Over karlijns customer experience plan

In het customer experience plan van Karlijn stond de volgende vraag centraal: 'Hoe kan Dokteronline een bezoeker verleiden tot het worden van klant?' Daarvoor moet je eerst een stap terug; waarom komt de klant binnen de reguliere zorgsector niet tot het gewenste resultaat? De inzichten van dit onderzoek hebben geleid tot het optimalisatie plan waar Dokteronline een grote stap zet tot het verbeteren van de klantreis én het aanspreken van een nieuwe klantgroep.

kijken Data & klantinzichten in helicopterview

Karlijn heeft laten zien dat zij in staat is met een helicopterview naar zowel de data als naar de klantinzichten te kijken en op de juiste wijze te duiden. Op basis van de inzichten heeft zij een spot on CX-strategie en roadmap neergelegd waarbij de kracht in de eenvoud zit. Doorslaggevend waren haar bevindingen op de verschillende jobs to done voor klanten en de wijze waarop hier invulling aan gegeven is. Een top plan waarbij letterlijk over de grenzen is gekeken. Het plan van Karlijn was onderdeel van de post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatie.

Welverdiend uitgeroepen tot Customer Experience Professional van het Jaar 2023. Van harte gefeliciteerd, Karlijn!

Over de verkiezing

Dit jaar was de 14e editie van de Customer Experience Professional van het Jaar. De winnaar wordt bepaald op basis van actueel, concreet en praktisch customer experience plan. Uit 100+ customer experience plannen werden drie genomineerden gekozen door de vakjury. Naast winnares Karlijn waren dit jaar Jaliene de Haas-Willemsen (Christelijke Hogeschool Ede) en Armin van Oosten (MWM2) genomineerd.

CX professional 2023

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel customer experience als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar werd dat gedaan door een jury die bestaat uit Sonja Stalfoort (expert in klantbeleving en eigenaar van PuurKlant en kerndocent CX bij Beeckestijn), Kees Kerkvliet (Managing director en eigenaar van TOTE-M en kerndocent CX bij Beeckestijn) en  Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School).