Nieuws

Karolina Kuzmaité Talent van het Jaar 2023

De marketing wereld zit vol talent. Daarom is de prijs voor talent van het jaar 2023 in het leven geroepen. Karolina Kuzmaité is door de jury voor de eerste keer uitgeroepen tot winnaar van deze specifieke titel. Vorig jaar werd er voor het eerst een titel uitgereikt aan het talent met het beste plan. Franka van der Zee werd toen uitgeroepen tot Digital Marketing Talent van het Jaar. Zij had meegedaan aan het Talentship Digital Marketing Expert van Achmea.

Karolina Kuzmaite | Talent van het jaar 2023
"Leverde in een korte tijd een gedegen, doordacht en kloppend campagneplan voor een premium gin merk op dat zowel de waarde voor het gin merk versterkt als de kracht van haar werk voor het bureau Mediaplus Nederland onderstreept."
De jury over het plan van Karolina

Vorig jaar heeft Karolina, net als de andere genomineerden, haar plan gepresenteerd. Lisa Kamphorst (TenCate Protective Fabrics Europe) en Marjolein van Es (Stichting Achmea Rechtsbijstand) waren de andere genomineerden. 

Talent van het jaar

De verkiezing voor Talent van het jaar vond voor de tweede keer plaats. Karolina is als winnaar gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch plan. Tijdens de diploma uitreiking van 8 februari werd haar award uitgereikt. 

Karolina | Talent van het jaar 2023

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel om de talenten in de picture te zeten. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar werd dat gedaan door een jury die bestond uit Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School), Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School) en Hielko van der Molen (digital strateeg en kerndocent bij de talentships).