Nieuws

Kennis voor jou: Beeckestijn lanceert Knowledge Hub

Bij Beeckestijn staat kennis delen hoog in het vaandel. Niet alleen door middel van opleidingen en trainingen, maar vanaf nu ook met de Beeckestijn Knowledge Hub. Als je even stilstaat zie je namelijk. Jouw speelveld verandert razendsnel. De klant van vandaag zoekt écht iets anders dan gisteren, digitale ontwikkelingen denderen door en concurrentie komt soms uit totaal onverwachte hoek. Degenen die de ontwikkelingen goed snappen én toepassen hebben de toekomst is handen.

Op zoek naar nieuwe kennis binnen digital & marketing, cx, data & tech, communicatie, leiderschap & change? Je vind het op de Knowledge Hub. Laat je inspireren door praktische artikelen, podcasts, cases, checklists en templates.

 

Uitgelicht

Persona: stappenplan en template

Persona’s helpen om beter inzicht te krijgen in jouw klanten en hun behoeften. Ga met dit template zelf aan de slag.

Lees meer ›

De 6 pijlers van b2b marketing 

B2B marketing is volop in beweging. Hoe zet je de belangrijkste kanalen succesvol in? Ontdek de zes pijlers voor succesvolle B2B-marketing.
Lees meer ›

Zo zet je storytelling succesvol in

Storytelling is voor veel organisaties een belangrijke manier om de doelgroep te raken, maar hoe vind je jouw story? En wat maakt een verhaal succesvol?

Lees meer ›

Digital Marketing roadmap

Dit whitepaper helpt je bij het opstellen van je eigen digital marketing roadmap in 5 stappen. Met de bijgevoegde templates kun je voor je eigen organisatie aan de slag.

Lees meer ›

Beeckestijn Business School