Nieuws

Marèse Nijman en Marcelle van der Brusse Digital Marketing Professional 2022

Marèse Nijman en Marcelle van der Brusse zijn uitgeroepen tot Digital Marketing Professional van het jaar 2022! Ze werken beide bij ABN AMRO. Marèse is Customer & Digital Experience Specialist en Marcelle is Segment Development Lead. De plannen die Marèse en Marcelle individueel hebben geschreven, laten samen een complete digitale journey zien. 

Vanwege het zwangerschapsverlof van Marcelle presenteerde Marèse haar plan alleen tijdens Digital Marketing Trends & Winners 2023 op woensdag 18 januari. De jury heeft op een eerder moment beide plannen (en die van de andere genomineerden) bekeken om een winnaar te benoemen. Aan het eind van de ochtend werd bekend dat Marèse en Marcelle hebben gewonnen. Marèse ontving de prijs uit handen van Bart Meerdink en Sonja Loth.

De andere genomineerden waren Boudewijn Trompert (Facilicom) en Ronald Spoler (Quality Welnessresorts).

Marese Nijman en Marcella van der Brusse Digital Marketing Professional 22

Digitale journey

Hoe kan ABN AMRO haar marktaandeel onder jongeren en vermogenden vergroten? 'Dit vraagstuk gaat veel verder dan het bedenken van een leuke campagne. Het draait om denken in Customer Life Time Value, zoeken naar onderscheidende proposities en het verbeteren van de interne way-of-work. Marèse en Marcelle hebben fantastische plannen geschreven die samen een complete digitale journey laten zien.' Samen zijn zij opvolgsters van Olga Kastelein (Nikon)Van harte gefeliciteerd!

De Digital Marketing Professional van het Jaar verkiezing vond voor de 13e keer plaats. De winnaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch digital marketing plan. Uit 100+ plannen zijn Ronald, Boudewijn, Marèse en Marcelle als genomineerden gekozen. Alle vier de genomineerden schreven hun plan tijdens de opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap.

Genomineerden Digital Marketing Professional 2022

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digital marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Dit jaar werden de plannen beoordeeld door de jury bestaande uit: Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School), Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School) en Sonja Loth

 

Digital Marketing Talent

Een bijzonder moment, want dit jaar werd er voor het eerst ook stilgestaan bij al het talent in de digitale marketing wereld. Franka van der Zee (Achmea) was al eerder benoemd tot Digital Marketing Talent 2022 en mocht de prijs woensdag in ontvangst nemen. Het plan dat Franka schreef tijdens haar Digital Marketing Talentship was volgens de jury 'Een mooi diepgaand SEO plan dat zowel de technische SEO als de content strategie naar een hoger niveau gebracht."

Franka van der Zee Digital Marketing Talent 2022