Nieuws

Marije van Asseldonk Digital Marketing Professional van het Jaar 2020

Marije van Asseldonk is uitgeroepen tot Digital Marketing Professional van het jaar 2020! Na het presenteren van haar plan tijdens de Digital Marketing Estafette werd zij door de jury uitgeroepen tot winnaar van 2020. Gefeliciteerd Marije! 

Marije is werkzaam als digital specialist bij DPG Media, de uitgever van o.a. dagbladen als de Volkskrant en AD, tijdschriften als Libelle, Autoweek en Donald Duck, radiozender Q-music en online only merken als Independer, Intermediair en Indebuurt. Het consumeren van media gaat steeds vaker via voice assistents. Marije heeft een sterk en concreet plan gemaakt om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en testen met een aantal key partners.

Uitreiking Digital Marketing Professional

De Digital Marketing Professional van het Jaar verkiezing vond voor de 11e keer plaats. De winnaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch plan. De andere genomineerden waren dit jaar Sarah el Mouden en Marieke Bos. Marije is de opvolger van Gita Oorburg van VGZ, die vorig jaar tot Digital Marketing Professional van het jaar werd verkozen.

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en CustomerTalk en heeft tot doel digitale marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die bestaat uit Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School). Ook de deelnemers aan de Digital Marketing Estafette konden een stem uitbrengen.