Nieuws

In memoriam: Lejo Duivenvoorde

Lejo Duivenvoorde 400x400 rond

Met grote verslagenheid hebben we het bericht ontvangen dat 1 van onze zeer gewaardeerde docenten, Lejo Duivenvoorde, is overleden.

Lejo was een vakman pur sang en heeft vele deelnemers geholpen op het gebied van Campagne Management, CRM, loyalty en privacy. Zijn kennis was onbegrensd, zijn liefde voor het vak evenzeer.

Lejo heeft de bakens binnen het data-vak verzet. Als 1 van de eersten droeg hij actieve oplossingen aan voor het einde van de cookie. Hij was een groot innovator in het bedenken van datagedreven loyaltyprogramma’s. Binnen Beeckestijn heeft hij meerdere trainingen en colleges bedacht en ontwikkeld. Altijd met data en eigen praktijkvoorbeelden als uitgangspunt. Mede dankzij zijn passie en praktijkkennis is hij vorig jaar door Beeckestijn-deelnemers verkozen tot een top 10 docent.

Zowel aan klant- als bureauzijde liepen mensen met hem weg. Want naast een ongelofelijke vakman was Lejo ook vooral een hele lieve en sympathieke man en collega. 

Lejo, bedankt voor alle mooie en inspirerende colleges, we gaan je enorm missen. Wij wensen de familie en nabestaanden veel sterkte.