Nieuws

Nieuw: masterclass AI in Business

Krijg grip op AI voor een future-proof organisatie 

Steeds meer organisaties willen ‘iets’ met kunstmatige intelligentie. Al is het maar omdat ze bang zijn achterop te raken en de aansluiting met de concurrentie te missen. Of het nu een terechte angst is of niet, feit is dat de ontwikkelingen hard gaan. Zo hard dat het lastig is te doorgronden op welke manier AI voor jouw situatie toegevoegde waarde kan bieden en wat het vraagt van de organisatie om die slag te maken en AI te omarmen. 

Onze nieuwe 4-daagse masterclass AI in Business is bedoeld voor iedereen die het potentieel van AI ziet en de organisatie of organisaties wil helpen om kunstmatige intelligentie op verschillende gebieden in te zetten voor meer efficiëntie en effectiviteit, rekening houdend met organisatorische, culturele, juridische en ethische aspecten. 

"Deze 4 dagen geven jou direct een grote voorsprong op AI gebied.
Het gebeurt nu!"
Bart Meerdink
Digital strateeg

Na de masterclass ben je in staat om je organisatie mee te nemen in de (on)mogelijkheden van AI en de eerste stappen te zetten naar effectiever en efficiënter werken met gebruik van AI. In 4 dagen krijg je inzicht in hoe verschillende AI’s werken, welke kansen het jou organisatie kan bieden en deze kansen te beoordelen op toegevoegde waarde. Leer je op welke manier je je dagelijks werk makkelijker kunt maken en waar je rekening mee moet houden voor een succesvolle implementatie in de organisatie. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het volledige programma.