Nieuws

Nieuw! Online Marketing Specialist Mobiliteit

Beeckestijn & Powerkraut starten samen de nieuwe post-HBO opleiding Online Marketing Specialist Mobiliteit. Het programma bestaat uit klassikale colleges, e-learning, een casedag en het werken aan een eigen actieplan. Naast colleges over de belangrijkste onderdelen van de online marketingmix zijn 4 van de 25 colleges helemaal toegespitst op de mobiliteitsbranche. Deelnemers leren van 100% vakexperts en er is veel ruimte voor oefening en toepassing in de praktijk.

Door de directe toepassing in de praktijk creërt de deelnemer direct impact voor zijn werk- of opdrachtgever en verdient de investering zich snel terug. De opleiding is geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de mobiliteitsbranche of online marketing en start in september.

“Ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing gaan binnen de mobiliteitsbranche enorm snel. Om hier als bedrijf succesvol op in te spelen is het cruciaal om kennis over online marketing op te bouwen. Het uitbesteden van online marketing zonder goede kennis in huis is onverstandig en kostbaar.”
Hans Molenaar
Oprichter en directeur van Beeckestijn Business School

is dit de opleiding voor jou?

Deze opleiding is waardevol voor professionals die werkzaam zijn in de mobiliteitsbranche en/ of zich willen ontwikkelen binnen het vakgebied van online marketing. Ook professionals die werkzaam zijn in andere sectoren maar betrokken zijn bij online marketing binnen de mobiliteitsbranche, zoals marketeers bij een online mobiliteitsplatform, kunnen baat hebben bij deze opleiding.