Nieuws

Nieuw: training AI in de praktijk

Laat data slim vóór je werken met slimme inzet van AI

Artificial Intelligence, robots en robotics: het komt allemaal heel dichtbij. Nemen ze jouw werk binnenkort over of zijn het middelen om succesvol te blijven? ‘Data’ is hier het sleutelwoord. Maar hoe profiteer je optimaal van de data die je hebt? Gelukkig biedt Artificial Intelligence vrijwel iedere organisatie kansen om van data goud te maken. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

“Slimme inzet van Artificial Intelligence is dè manier om data echt voor jou te laten werken.”
Alex Dowdalls
Docent AI in de praktijk

Ingewikkeld? Dat valt reuze mee

Na de e-learning en de 2-daagse klassikale training ken je de mogelijkheden van toepassing van AI op het gebied van sales, marketing, service en cx.  Je bent officieel klaargestoomd voor de wereld van Artificial Intelligence. Inclusief: hands-on praktische opdrachten om jouw eigen AI model te bouwen…. Zonder code.
De training is zeer praktijkgericht. Voorafgaand aan de training doe je in je eigen tijd en tempo de e-learning om de noodzakelijke theoretische basis onder de knie te krijgen.

De toekomst naar jouw hand zetten

Het is zeker nuttig om naar de resultaten uit het verleden te kijken. Met een beetje handigheid kun je de lijnen doortrekken naar de toekomst: voorspellen wat er gaat gebeuren. Nog beter: met behulp van Artificial Intelligence ontdekken wat er kàn gebeuren en hoe je dat beïnvloedt. De concurrent net een stapje voor zijn omdat je meer waarde haalt uit data. Dat is de winst van de training AI in de praktijk

Incompany

De training AI in de Praktijk kan ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Lees meer over ons incompany en maatwerk aanbod.

Onze docenten: echte experts

Bij Beeckestijn leer je van 100% vakexperts. 

Charida Dorder is zich na haar studie aan de Erasmus Universiteit helemaal gaan richten op ondernemerschap en AI. Inmiddels is ze een van de toonaangevende specialisten op het gebied van AI toepassingen. 

Alex Dowdalls is een zeer ervaren specialist en docent op het gebied van Blockchain en Artificial Intelligence. Alex is ervan overtuigd dat alleen die bedrijven overleven die nieuwe manieren van werken adopteren, nieuwe technieken omarmen en continu nieuwe business modellen ontdekken.