Nieuws

Nieuw: training Merkessentie & Positionering

Bouw aan een sterk merk met onze nieuwe training Merkessentie & Positionering 

Voor organisaties die hun merk scherper willen definiëren en positioneren hebben we de training Merkessentie & Positionering ontwikkeld. 

In één dag dompelen we je onder in de wereld van merkontwikkeling. Met praktische oefeningen, inspirerende voorbeelden en interactie leer je hoe je een diepgaand beeld krijgt van de behoeften van je klanten. Met deze krachtige basis bepaal je de essentie van jouw merk. Tot slot ga je aan de slag met de positionering van je merk op een manier die impact maakt op je doelgroep en je onderscheidt van je concurrenten. 

"Sterke merken zijn gebaseerd op een scherp inzicht in de functionele, emotionele en sociale behoeften van je klant. Wat is de essentie van jouw merk?"
Marcel Aalders
Trainer

Na de training begrijp je het belang van customer insights, merkessentie en positionering voor het succes van marketing en sales. Je kunt de juiste jobs-to-be-done & category entry points in je markt vinden en claimen, en het fundament van jouw merk bepalen om het verschil te maken. Je hebt je merkessentie scherp en kunt deze uitdragen naar klanten, en je kunt je merk positioneren op een manier die aansluit bij je doelgroep en je onderscheidt van je concurrenten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de training.

“Een sterk merk speelt in op een relevante klantbehoefte. Met de juiste doelgroep inzichten zet je het fundament voor jouw merk."
Jasper Ordelman
Trainer