Nieuws

Nominaties Customer Experience Professional 2022 bekend

Eva Dijkhuis, Stefan van de Weijer & Mandy van der Voort zijn genomineerd voor de titel Customer Experience Professional van het Jaar 2022. De jury heeft ruim 100 plannen beoordeeld en daaruit zijn 3 plannen geselecteerd met zowel een strategisch hoogwaardig niveau als een duidelijke praktische en concrete uitvoerbaarheid. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt op woensdag 7 september tijdens het online event Customer Experience Trends & Winners 2022.
 

De genomineerden

Eva Dijkhuis - genomineerd Customer Experience Professional 2022

Eva dijkhuis

Wat kan ZorgDomein verbeteren om de first time fit te verhogen en meer tijd te creëren voor zorgverleners? Een customer experience plan waarbij voorbij de kaders van de eigen organisatie is gekeken en het realiseren van maatschappelijke waarde centraal is gezet.

stefan van de weijer

Hoe vertaal je op een unieke wijze het sterke persoonlijke contact naar de mijn-omgeving van Centraal Beheer? Een plan waarbij zowel op strategisch, tactisch als operationeel op excellente wijze invulling is gegeven aan customer experience binnen Centraal Beheer. 

Stefan van de Weijer - Genomineerde CX professional 2022
Mandy van der Voort - Genomineerde CX professional 2022

mandy van der voort

De krappe arbeidsmarkt vraagt meer dan ooit om een onderscheidende kandidaat- & medewerkersbeleving. Mandy heeft onderzoek gedaan naar hoe startende professionals bij PostNL deze journey ervaren, en waar kansen liggen voor optimalisatie. Op basis daarvan heeft ze een aantal goede, concrete verbeterinitiatieven in haar plan uitgewerkt.

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft als doel customer experience als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die o.a. Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School), Sonja Stalfoort (expert in klantbeleving en eigenaar PuurKlant) & Kees Kerkvliet (Managing Director en eigenaar van TOTE-M). Sonja en Kees zijn beide kerndocenten van de customer experience opleidingen bij Beeckestijn.

Customer Experience professional 2022

Eerdere winnaars

Eerder zijn Fedosja van der Lee (Perplex), Karin Heeren (Stedin), Milou van Hagen (Translink), Lana Zepcan (Allianz Nederland), Didar Kargi (T-Mobile Nederland) en Robbert van Leeuwen (a.s.r.) uitgeroepen tot Customer Experience Professional van het Jaar.

de winnaar is bekend!

Inmiddels is de winnaar bekend, Stefan van de Weijer gaat er met de titel Customer Experience Professional 2022 vandoor. Van harte gefeliciteerd Stephan!