Nieuws

Nominaties Customer Experience Professional 2023

Jaliene de Haas-Wilemsen, Karlijn Rooms,  Armin van Oosten zijn genomineerd voor de titel Customer Experience Professional van het Jaar 2023. Deze genomineerden zijn gekozen op basis van hun customer experience actieplannen. De jury heeft ruim 100 plannen beoordeeld en daarvan is dit de top drie.  De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 24 mei tijdens het online event Customer Experience Trends & Winners 2023, waar ze hun plannen zullen presenteren. Zo kun jij leren van deze inspirerende plannen.

 

De genomineerden

Jaliene de Haas-Willemsen

Jaliene de Haas-Willemsen

Hoe kan de opleiding Communicatie van de Christelijke Hogeschool Ede de klantbeleving van aspirant studenten verbeteren? From scratch heeft Jaliene de customer journey in kaart gebracht en onderzocht hoe studiekiezers deze journey ervaringen. Het resultaat: een plan met concrete (strategische) adviezen voor het optimaliseren van de customer experience.

Karlijn Rooms

Hoe kan Dokteronline een bezoeker verleiden tot het worden van klant? Daarvoor moet je eerst een stap terug; waarom komt de klant binnen de reguliere zorgsector niet tot het gewenste resultaat? De inzichten van dit onderzoek hebben geleid tot het optimalisatie plan waar Dokteronline een grote stap zet tot het verbeteren van de klantreis én het aanspreken van een nieuwe klantgroep.

Karlijn Rooms
Armin van Oosten - Customer Experience Professional

Armin van Oosten

Armin van Oosten is werkzaam als Business Development manager bij MWM2. Hij heeft voor dit marktonderzoeksbureau een inspirerend customer experience strategie en plan opgesteld om de dienstverlening en relatie met klanten te versterken. In dit plan legt Armin een visie neer hoe MWM2 de transitie kan maken naar een pro-actieve business partner.

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft als doel customer experience als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die o.a. Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School), Sonja Stalfoort (expert in klantbeleving en eigenaar PuurKlant) & Kees Kerkvliet (Managing Director en eigenaar van TOTE-M). Sonja en Kees zijn beide kerndocenten van de customer experience opleidingen bij Beeckestijn.

Customer Experience Professional 2023

Eerdere winnaars

Eerder zijn Fedosja van der Lee (Perplex), Karin Heeren (Stedin), Milou van Hagen (Translink), Lana Zepcan (Allianz Nederland), Didar Kargi (T-Mobile Nederland),  Robbert van Leeuwen (a.s.r.) en Stefan van de Weijer (Centraal Beheer) uitgeroepen tot Customer Experience Professional van het Jaar.