Nieuws

Nominaties Customer Experience Professional 2024

Mylène Achenbach, Olga Kleinlooh en Desirée van der Veen zijn genomineerd voor de titel Customer Experience Professional van het Jaar 2024. Deze genomineerden zijn gekozen op basis van hun customer experience actieplannen. De jury heeft ruim 100 plannen beoordeeld en daarvan is dit de top drie.  De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 15 mei tijdens het online event Customer Experience Trends & Winners 2024, waar ze hun plannen zullen presenteren. Zo kun jij leren van deze inspirerende plannen.

De Genomineerden

Desirée van der Veen | CX professional

Desirée van der Veen

Het bereiken van een optimale klantbeleving is een grote uitdaging voor de financiële sector. Klantfocus en werken vanuit de juiste klantinzichten is essentieel. Aan de hand van een gedegen analyse is Desirée tot concrete (strategische) adviezen gekomen waarmee de klantkennis door het gebruik van klantfeedback onder medewerkers van a.s.r. verbetert, de klantfocus stijgt en de klanttevredenheid op de lange termijn toeneemt.

Olga Kleinlooh

Binnen DPG Media, de uitgever van bekende titels zoals het AD en de Volkskrant, richt de afdeling Commerce zich op het optimaliseren van de webshops voor lezers. Olga heeft de customer journey en conversiefunnel in kaart gebracht van het kopen van tickets voor een voordelig dagje uit. Op basis hiervan is advies gegeven om de customer experience van AD-abonnees beter te laten aansluiten bij de merkbelofte, met als doel de conversieratio in de shop te verbeteren. 

Olga Kleinlooh | CX professional
Mylène Achenbach | CX professional

Mylène Achenbach

Bij de Gemeente Rotterdam staat klantgericht werken centraal, met een focus op het samenbrengen van medewerkersperspectief en organisatievisie. Dit resulteert in een betere beleving en integraal samenwerken. Het CX plan van Mylène illustreert de effectiviteit van een aanpak die rekening houdt met verschillende interne doelgroepen.

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft als doel customer experience als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die o.a. Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School), Sonja Stalfoort (expert in klantbeleving en eigenaar PuurKlant) & Kees Kerkvliet (Managing Director en eigenaar van TOTE-M). Sonja en Kees zijn beide kerndocenten van de customer experience opleidingen bij Beeckestijn.

Badge-cxtw-2024

Eerdere winnaars

Eerder zijn Karlijn Rooms (Customer Experience Specialist bij eHealth Ventures Group), Fedosja van der Lee (Perplex), Karin Heeren (Stedin), Milou van Hagen (Translink), Lana Zepcan (Allianz Nederland), Didar Kargi (T-Mobile Nederland),  Robbert van Leeuwen (a.s.r.) en Stefan van de Weijer (Centraal Beheer) uitgeroepen tot Customer Experience Professional van het Jaar.