Nieuws

Nominaties Customer Experience Professional van het Jaar 2019 bekend

Jenneke Smit-Banting, Tamara Savelkoels en Karin Heeren zijn genomineerd voor de titel ‘Customer Experience Professional van het Jaar 2019’. Deze jaarlijkse verkiezing droeg tot 2015 de titel ‘CRM Professional van het Jaar’. Op donderdag 19 september 2019 wordt in Spant! in Bussum tijdens 'Customer Experience in 1 Day' – het grootste evenement in Nederland over klantbeleving – de opvolger van Lana Zepcan (Allianz Nederland) bekendgemaakt.

Praktische, klantgerichte plannen

De Customer Experience Professional van Jaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch plan op het gebied van customer experience en customer relationship management (CRM). Deze praktijkcases dienen te voldoen aan drie criteria: volledigheid, relevantie en originaliteit. De kandidaten worden beoordeeld door onze vakjury: Kees Kerkvliet, Egbert Jan van Bel en Kris Konrad.

De drie genomineerden

De drie genomineerden blinken uit door weloverwogen plannen die een succesvolle implementatie in de praktijk kennen:

  • Jenneke Smit-Banting, Schiphol
  • Tamara Savelkoels, Eindhoven365
  • Karin Heeren, Stedin

Professionele impuls vakgebied

De prijs is een initiatief van het Beeckestijn Business School en CustomerTalk. Met de verkiezing en de bijbehorende award willen de twee partijen het vakgebied van klantbeleving en relatiemanagement een professionele impuls geven. De jury bestaat dit jaar uit Egbert Jan van Bel (auteur van onder andere 'Kloteklanten 3.0' en onderzoeker), Kees Kerkvliet (managing director van klantbelevingsadviesbureau TOTE-M) en Kris Konrad.

Tijdens deze editie van Customer Experience in 1 Day kom je alles te weten over de Digital CX, branding en customer experience in B2B & B2C. Hierbij komen inspirerende cases aan bod van o.a. DAS, The Avocado Show, NS, FBTO, Bijenkorf & hollandsnieuwe.

Benieuwd wie er verkozen is tot CX professional 2019?