Nieuws

Nominaties Digital Marketing Professional 2020 bekend

Marieke Bos, Sarah el Mouden en Marije van Asseldonk zijn genomineerd voor de titel Digital Marketing Professional van het Jaar 2020. De jury heeft ruim 100 plannen beoordeeld en daaruit zijn 3 plannen geselecteerd met zowel een strategisch hoogwaardig niveau als een duidelijke praktische en concrete uitvoerbaarheid. De verkiezing vindt dit jaar voor de 11e keer plaats. De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 12 januari tijdens de opening van de Digital Marketing Estafette.

Over de genomineerden

  • Marieke Bos, oprichter Bloemenvandeteler.nl
    Als marketingmanager via Upfield was Marieke jarenlang brandmanager van o.a. Becel en ProActive. Maar als telersdochter begon het te kriebelen en Marieke heeft haar Beeckestijn opleiding gebruikt voor het opzetten van de start-up Bloemenvandeteler.nl. In korte tijd is dit een geduchte concurrent van Bloomon geworden. Het plan was zowel sterk qua visie als executie. 
  • Sarah el MoudenMarketing Manager bij Colt International (actief in o.a. klimaattechniek)
    Sarah heeft voor Colt een heel sterk en uitgebreid plan gemaakt om meer leads te werven en deze beter op te volgen. Ze heeft hierin de hele leadflow, contentstrategie, marketing automation en samenwerking met sales meegenomen. Een plan dat een blauwdruk is geworden voor internationale uitrol. 
  • Marije van Asseldonk, digital specialist bij DPG Media
    DPG heeft een enorm bereik met vele mediatitels. Het consumeren van deze media gaat steeds vaker via voice assistents. Marije heeft een sterk en concreet plan gemaakt om verschillende nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en testen met een aantal key partners. 

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en CustomerTalk en heeft tot doel digitale marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die bestaat uit Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School), Egbert Jan van Bel (onderzoeker, docent en auteur) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School). Nieuw dit jaar is dat ook het publiek de kans krijgt om een stem uit te brengen!

Eerdere winnaars

Eerder zijn Gita Oorburg (VGZ), Cas Boland (Van Gogh Museum), Renate Tesselaar (ANWB Cruise Travel), Nanda van Esdonk (Zorg en Zekerheid), Regina Deinum (Danone Nutricia), Marion Blankers (Interpolis), Isabel Thijssen (Oxxio), Richard van Dijk (Yves Rocher), Jan Hendrik van Ark (Gemeente Amsterdam) en Hans Kok (Westland Kazen) uitgeroepen tot Digital Marketing Professional van het Jaar.