Nieuws

Nominaties Digital Marketing Professional 2021 bekend

Marianne Coert, Andries Hiemstra en Olga Kastelein zijn genomineerd voor de titel Digital Marketing Professional van het Jaar 2021. De jury heeft ruim 100 plannen beoordeeld en daaruit zijn 3 plannen geselecteerd met zowel een strategisch hoogwaardig niveau als een duidelijke praktische en concrete uitvoerbaarheid. De verkiezing vindt dit jaar voor de 12e keer plaats. De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 19 januari tijdens het online event Digital Marketing Trends & Winners 2022.
 

De genomineerden

Marianne Coert

Marianne Coert

Een zeer gedegen digitale marketingaanpak voor een mobiliteitsaanbieder in transitie. Het plan laat zien welke digitale diensten Arval (onderdeel BNP Paribas) moet ontwikkelen en hoe het de interne organisatie meeneemt in deze verduurzaming. 

Andries Hiemstra 

Een bijzonder ervaren digital strateeg die in zijn plan een raamwerk neerlegt hoe moderne bureaus het beste met klanten en medewerkers kunnen omgaan. Van uurtje factuurtje naar echte waarde en passie. 

Andries Hiemstra - genomineerd voor Digital Marketing Professional
Olga Kastelein

Olga Kastelein

Al werkende aan haar digitaal marketing plan voor Nikon EU kwam Olga erachter dat de grootste winst zat in een strakkere Europese Marketingtech & operations aanpak. Dit heeft ze vervolgens fantastisch neergezet; van datastromen, tooling tot de juiste way-of-work.  

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digitale marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die o.a. bestaat uit Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School). 

 

Digital Marketing Trends & winners 2022

Eerdere winnaars

Eerder zijn Marije van Asseldonk (DPG), Gita Oorburg (VGZ), Cas Boland (Van Gogh Museum), Renate Tesselaar (ANWB Cruise Travel), Nanda van Esdonk (Zorg en Zekerheid), Regina Deinum (Danone Nutricia), Marion Blankers (Interpolis), Isabel Thijssen (Oxxio), Richard van Dijk (Yves Rocher), Jan Hendrik van Ark (Gemeente Amsterdam) en Hans Kok (Westland Kazen) uitgeroepen tot Digital Marketing Professional van het Jaar.