Nieuws

Nominaties Digital Marketing Professional 2022 bekend

Ronald Spoler, Boudewijn Trompert en Marèse Nijman & Marcelle van der Busse (duo nominatie) zijn genomineerd voor de titel Digital Marketing Professional van het Jaar 2022. De jury heeft ruim 100 plannen beoordeeld en daaruit zijn 3 plannen geselecteerd met zowel een strategisch hoogwaardig niveau als een duidelijke praktische en concrete uitvoerbaarheid. De verkiezing vindt dit jaar voor de 13e keer plaats. De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 18 januari tijdens het online event Digital Marketing Trends & Winners 2023.

 

De genomineerden

 

Ronald Spoler | Nominatie dmtw2023

ronald spoler

Senior Digital Marketeer bij Quality Welnessresorts
'We ontspannen graag in mooie wellness centra. Maar hoe zorg je voor een unieke belevenis? Hoe vergroot je de waarde per bezoeker? Hoe kan digitale marketing helpen in het aantrekken en converteren van de juiste doelgroepen? Hoe zetten we daar data en CRM slim voor in? Ronald laat in zijn uiterst scherpe plan zien hoe Quality Welness Resorts haar 4 locaties slimmer en meer data gedreven laat werken.'

Boudewijn Trompert

Senior Recruitment Marketeer bij Facilicom
'Voor een bedrijf met ruim 26.000 medewerkers in sectoren als beveiliging, schoonmaak, zorg en catering is strategische recruitmentmarketing de kern van het bedrijf. Maar hoe ontwikkel je een overkoepelende digitale strategie? Hoe verlaag je de cost per hire en voeg je tegelijkertijd meer waarde toe voor de (potentiele) medewerker? Boudewijn schets in zijn indrukwekkende plan de digitale roadmap en nieuwe manieren van digitale samenwerking voor de Facilicom Group.'

 

 

Boudwijn Trompert is genomineerd voor de titel digital marketing professional

 

 

Marese&Marcelle | Nominaties dmtw2023

Marèse Nijman & Marcelle van der Busse

Marèse is Customer & Digital Experience Specialist en Marcelle Segment Development Lead, beide bij ABN AMRO
Hoe kan ABN AMRO haar marktaandeel onder jongeren en vermogenden vergroten? Dit vraagstuk gaat veel verder dan het bedenken van een leuke campagne. Het draait om denken in Customer Life Time Value, zoeken naar onderscheidende proposities en het verbeteren van de interne way-of-work. Marèse en Marcelle hebben fantastische plannen geschreven die samen een complete digitale journey laten zien.

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digitale marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die bestaat uit Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School), Sonja Loth (Social & Content specialist en kerndocent) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School). 

badge-dmtw2022

Eerdere winnaars

Eerder zijn Olga Kastelein (Nikon), Marije van Asseldonk (DPG), Gita Oorburg (VGZ), Cas Boland (Van Gogh Museum), Renate Tesselaar (ANWB Cruise Travel), Nanda van Esdonk (Zorg en Zekerheid), Regina Deinum (Danone Nutricia), Marion Blankers (Interpolis), Isabel Thijssen (Oxxio), Richard van Dijk (Yves Rocher), Jan Hendrik van Ark (Gemeente Amsterdam) en Hans Kok (Westland Kazen) uitgeroepen tot Digital Marketing Professional van het Jaar.

Ontdek de winnaar op 18 januari

Wil jij er (online) live bij zijn als de genomineerden hun plan presenteren en de uitslag bekend wordt? Meld je dan aan voor het event Digital Marketing Trends & Winners. Naast de uitreiking van de titel Digital Marketing Professional 2022 ontdek je ook de vijf belangrijkste digital marketing trends voor 2023.