Nieuws

Olga Kastelein Digital Marketing Professional 2021

Olga Kastelein (Nikon) is uitgeroepen tot Digital Marketing Professional van het jaar 2021! Na het presenteren van haar digital marketing plan tijdens Digital Marketing Trends & Winners 2022 werd zij door de jury uitgeroepen tot Digital Marketing Professional 2021. Olga ontving de prijs uit handen van Hans Molenaar, directeur Beeckestijn Business School.

Lef, leiderschap & een hoge executiekracht

Olga combineert in haar aanpak lef en leiderschap met een hoge executiekracht. Wat begon met een focus op betere campagnes binnen Nederland ontaarde in een zeer strakke Europese marketingtechnologie & operations aanpak.

Olga + jury - uitreiking digital marketing professional 2021

Nikon is een wereldmerk binnen fotografie en video. Qua propositie transformeren ze van een mass-media merk met focus op TV reclame naar een niche doelgroep met focus op de digitale klantreis en beleving. Om dit succesvol neer te zetten heeft Olga eerst gedegen onderzoek gedaan naar de huidige datastromen, tools en digitale touchpoints. Dat leverde ontzettend veel bevindingen op over de silo’s, verschillende databases en pijnlijke klantreizen. Vervolgens heeft Olga een Europees raamwerk neergezet rondom de tech- en datastrategie. Dit helpt enorm in de centrale contentstrategie en real time data-inzichten.  

Olga heeft met haar plan en aanpak wat ze ontwikkelde tijdens de opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap, enorm veel lef en leiderschap getoond! Een meer dan terechte winnaar en opvolgster van Marije van Asseldonk (DPG)Van harte gefeliciteerd Olga! 

Uitreiking digital marketing professional 2021

De Digital Marketing Professional van het Jaar verkiezing vond voor de 12e keer plaats. De winnaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch digital marketing plan. Uit 100+ plannen zijn 3 genomineerden gekozen. Naast Olga waren dit jaar Andries Hiemstra & Marianne  Coert genomineerd.

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digital marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die bestaat uit Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School).