Nieuws

ONLINE LEEROMGEVING BEECKESTIJN GENOMINEERD VOOR ANEWSPRING AWARDS

Als opleider zijn we continu bezig om een optimale leerbeleving voor jou als deelnemer te creëren. Een belangrijk onderdeel daarvan is de online leeromgeving. Vorig jaar zijn we overgestapt naar aNewSpring en onlangs hebben we het mooie nieuws gekregen dat we zijn genomineerd voor de aNewSpring Awards.

We zijn ontzettend trots dat, naast de positieve feedback van de deelnemers, we met deze nominatie de bevestiging krijgen dat we goed bezig zijn.

ANewspring awards

BLENDEND LEARNING

De persoonlijke leeromgeving biedt je als deelnemer o.a. meer interactie met je kerndocent en uitbreidere content zoals hand-outs van de colleges, video’s en extra literatuur. Extra elementen zoals motiverende opdrachten en quizzen zijn toegevoegd om de opleidingen te versterken met blended learning en gamificatie.  

Wij geloven in de kracht van blended learning. Het versterkt jouw leercurve en is een mooie aanvulling op onze programma’s die al bestonden uit klassikale colleges en persoonlijke coaching. Ook helpen de video’s en quizzen om niveauverschillen bij de start van een opleiding gelijk te trekken.

E-learning programma's

Onze e-learning programma’s, Digital Marketing Academy en Customer Experience Academy, zijn via aNewSpring in je eigen tijd en tempo te volgen. Voor incompany programma’s maken we regelmatig een programma compleet met een mooie (gepersonaliseerde) e-learning omgeving.

Uitslag

We hebben helaas de finale niet bereikt, maar desondanks zijn we trots op onze plek op de shortlist. Zeker aangezien we pas het aan begin staan van het implementeren van blended learning en gamificatie binnen aNewSpring. We gaan met veel energie verder met het optimaliseren van de online omgeving.