Nieuws

Sybrand van Hofwegen Digital Marketing Professional 2023

Sybrand van Hofwegen is uitgeroepen tot Digital Marketing Professional 2023 tijdens het event Digital Marketing Trends & Winners 2024! Hij is Partner Marketing Manager B2B bij VodafoneZiggo. Sybrand heeft een sterk en compleet strategisch B2B plan opgezet wat zowel waarde voor de partners als voor VodafoneZiggo creëert.

Hij presenteerde zijn actieplan tijdens Digital Marketing Trends & Winners 2024 op woensdag 17 januari. De jury heeft op een eerder moment zijn plan (en die van de andere genomineerden) bekeken om een winnaar te benoemen. Aan het eind van de ochtend werd bekend dat Sybrand heeft gewonnen. Hij ontving de prijs uit handen van Bart Meerdink. 

De andere genomineerden waren Anouk Hellemons (Brand Blossom namens Bonduelle) en Frederic Evers (AH Retail Media Service).

Sybrand-dmtw

Digitale mindset & executie

Een plan wat de grenzen in B2B marketing verlegt. En een zeer volledig plan waarbij nieuwe waarde is gevonden voor VodafoneZiggo én haar vele partners. Van uitgebreide analyses, verbeterde journeys, nieuwe digitale touchpoints, slimme inzet van 1p data en zelfs een b2b influencer. Het zat allemaal in dit plan waarmee Sybrand de nieuwe lat legt in digitale mindset en executie binnen B2B. Fantastisch gedaan!

De Digital Marketing Professional van het Jaar verkiezing vond voor de 14e keer plaats. De winnaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch digital marketing plan. Uit 100+ plannen zijn Sybrand, Anouk en Frederic als genomineerden gekozen. Alle drie de genomineerden schreven hun plan tijdens de opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap.

groepsfoto-dmtw-2024

Samenstelling jury

De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digital marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Dit jaar werden de plannen beoordeeld door de jury bestaande uit: Bart Meerdink (digital strategist, kerndocent & partner Beeckestijn Business School) en Alex Bloemendal (docent bij Beeckestijn Business School).