Nieuws

Nominaties Talent van het Jaar 2023 bekend

Lisa Kamphorst, Karolina Kuzmaitė en Marjolein van Es zijn genomineerd voor de titel Talent van het Jaar 2023. De jury heeft alle plannen beoordeeld die tijdens hun talentship zijn gemaakt en hebben daaruit zijn 3 plannen geselecteerd met zowel een strategisch hoogwaardig niveau als een duidelijke praktische en concrete uitvoerbaarheid. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 9 februari.

 

De genomineerden

Lisa-kamphorst

Lisa kamphorst

TenCate Protective Fabrics Europe
Hoe creëer je Brand Awareness voor de stof van brandweerpakken? Dat is de uitdaging die Lisa is aangegaan en ze is tot een concreet en heldere aanpak gekomen voor deze bijzondere doelgroep. 

 

 

marjolein van es

Stichting Achmea Rechtsbijstand
Voor Stichting Achmea Rechtsbijstand schreef Marjolein een volledige aanpak om klanttevredenheid te verhogen en tegelijkertijd kanaal sturing te realiseren naar het gebruik van de mijnomgeving met telefonisch contact als verdieping. De balans tussen klanttevredenheid en operationele kosten werd gedegen afgewogen en in een realistisch stappenplan ten uitvoer gebracht.

 

marjolein-van-es
Karolina Kuzmaite | Talent van het jaar 2023

karolina Kuzmaitė

Mediaplus Nederland
Karolina leverde in een korte tijd een gedegen, doordacht en kloppend campagneplan voor een premium gin merk op dat zowel de waarde voor het gin merk versterkt als de kracht van haar werk voor het bureau Mediaplus Nederland onderstreept.

Samenstelling jury

De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. Dit jaar wordt dat gedaan door een jury die bestaat uit Bart Meerdink (digital strateeg, kerndocent & partner Beeckestijn Business School), Hielko van der Molen (digitaal strateeg en kerndocent van de talenten) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School). 

Talent van het jaar 2023 badge

Eerdere winnaar

Vorig jaar werd er voor het eerst een titel uitgereikt aan het talent met het beste plan. Franka van der Zee werd toen uitgeroepen tot Digital Marketing Talent van het Jaar.

Ontdek de winnaar op 9 februari

De eerste bekendmaking zal live bekendgemaakt worden op locatie tijdens de diploma-uitreiking op 8 februari. Op 9 februari zal de winnaar bekend worden gemaakt op de website en op onze social media platformen.