Nieuws

Vacature online marketeer

deze vacature is inmiddels vervuld

Bekijk openstaande vacatures

Online marketeer (32-40 uur)

Leusden | Thuiswerken

Werken voor het mooiste opleidingsmerk in de markt? Professionals binnen digital, marketing, data, CX en communicatie helpen in hun opleidingskeus? Online customer journeys en user experience optimaliseren? Yes, we zoeken iemand om Beeckestijn verder te helpen groeien!

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s door 100% vakexperts.

We leiden zo'n 1.000 professionals per jaar op en worden door de mooiste merken zoals Danone, ING en Samsung gevraagd om incompany programma’s te verzorgen. Voor ons marketingteam zijn we op zoek naar een Online Marketeer, met focus op conversie-optimalisatie & leadgeneratie.

MAAR WAT GA JE DAN PRECIES DOEN

  • Samen met collega’s ga je op zoek naar mogelijkheden om onze website, andere kanalen (bijv. social media en e-mailmarketing) en leadgeneratie-campagnes te optimaliseren.
  • Dit doe je op basis van bijv. (analytics)data, (klant)onderzoek, ontwikkelingen in de markt en een goed gevoel voor conversie.
  • Je zet deze ideeën om in concrete (A/B) testen en verbetervoorstellen.
  • Je voert de verbeteringen zelf uit, of brieft je collega’s of onze bureaus.
  • Je analyseert en evalueert de resultaten van je acties en stuurt bij waar nodig.
  • Heb je creatieve ideeën? Leuk! Je helpt mee om het merk Beeckestijn verder naar buiten te brengen en nieuwe leads te vinden.
  • Daarnaast draai je mee in de dagelijkse marketingoperatie in een team van 5 mensen.

WAAROM DIT IETS VOOR JOU IS...

✔️ Je bent digital, data & tech savvy en analytisch.
✔️ Je bent een echte doener; bedenken, uitvoeren en opvolgen van eigen activiteiten kun je goed zelfstandig.
✔️ Je neemt collega's enthousiast mee in je ideeën en verbetervoorstellen voor conversie-optimalisatie en leadgeneratie.
✔️ Je bent nieuwsgierig en vindt het een uitdaging om in nieuwe tools te duiken en en integreert deze het liefst zelf.
✔️ ️Je neemt initiatief en vindt het leuk om je eigen functie te bouwen.

Bij voorkeur heb je een aantal jaar ervaring op het gebied van online marketing in het algemeen of optimalisatie in het bijzonder. Kennis van tools als Google Analytics, Google Optimize en Hotjar is mooi meegenomen! Ben je al meer ervaren? Top, neem even contact op, waarschijnlijk hebben we dan ook een mooie rol voor je.

VOLOP KANSEN OM JEZELF TE ONTWIKKELEN IN EEN GEDREVEN EN INFORMEEL TEAM

Beeckestijn Business School is een informele organisatie met korte lijnen. We vinden je persoonlijke kwaliteiten belangrijker dan kennis en ervaring. Gedrevenheid, vakinhoudelijkheid, enthousiasme en teamspirit staan bij ons centraal. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je jezelf  continue verder ontwikkelen door deel te nemen aan onze unieke opleidingen en trainingen. En hadden we al verteld dat we ieder jaar een paar dagen weggaan met alle collega’s? De karaokebar slaan we dan niet over....

Team Beeckestijn
Team Beeckestijn

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is dé opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data en communicatie. We combineren strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen, trainingen en e-learning. Ook bieden we op maat gemaakte incompany programma's en een talentship. We helpen professionals om hun kennis, kunde en netwerk up-to-date te houden zodat zij in hun huidige of nieuwe werkomgeving succesvol kunnen zijn. Meer over Beeckestijn

Deze vacature is inmiddels vervuld

Bekijk openstaande vacatures

"Als online marketeer bij Beeckestijn is geen dag hetzelfde. We werken met hele leuke collega's en er is veel ruimte voor eigen ideeën en vrijheid om deze ook zelf uit te voeren. Het mooie aan werken bij Beeckestijn is wat mij betreft ook dat het kantoor op onze opleidingslocatie in Leusden is. Zo ben je dicht bij de deelnemers en leer je je doelgroep goed kennen."
Carlijn | Online marketeer  

Geschreven door Carlijn