Nieuws

Vacature Opleidingsadviseur

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

Bekijk onze andere vacatures 

Opleidingsadviseur (24-40 uur)

Leusden | Thuiswerken

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts.

We leiden zo'n 1.000 professionals per jaar op en worden door de mooiste merken zoals KLM, Coca-Cola, Danone, ING en Samsung gevraagd om incompany programma’s te verzorgen. Om potentiële deelnemers en alumni zo goed mogelijk te helpen de juiste opleiding of training te kiezen zijn we op zoek naar een enthousiaste opleidingsadviseur, als uitbreiding van ons team.

Help professionals in hun keuze voor de juiste opleiding

Als opleidingsadviseur spreek je veel mensen die een opleiding of training overwegen. Je luistert goed en achterhaalt hun achtergrond en behoeftes. Op basis daarvan adviseer je wat het beste past. Alles draait bij Beeckestijn om het bieden van een excellente leerervaring. En dat begint bij professioneel en persoonlijk opleidingsadvies zodat een opleiding iemand echt verder helpt in zijn ontwikkeling. Wij geloven in ambassadeurschap van onze deelnemers, niet in verkooptargets. Als jij denkt dat wij geen passende opleiding voor iemand hebben dan vertel je dat gewoon. 

Maar… wat ga je dan precies doen?

  • Je helpt potentiële deelnemers en klanten in het kiezen van de opleiding of training die het beste past. 
  • Je volgt samen met je collega opleidingsadviseurs warme leads op, denk aan brochure- en adviesaanvragen of optionele inschrijvingen.
  • Samen met je marketingcollega’s pak je acties op om deelnemers te werven voor specifieke opleidingen en werk je aan onze zichtbaarheid.
  • Je volgt van relevante (internationale) ontwikkelingen in de markt van CX, digital, data, marketing en communicatie.
  • Je voert klantonderzoek uit, in de vorm van interviews en enquêtes.
  • Op basis van al je klantcontact signaleer je kansen in de markt en denk je mee over de ontwikkeling van ons opleidingsaanbod. 

Waarom dit iets voor jou is

✔️ Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling en vindt het oprecht leuk om mensen te helpen.

✔️ Je wilt je graag verder ontwikkelen en hebt affiniteit met CX, digital, data, marketing en communicatie. 

✔️ Telefoon, chat, online meeting of mail; je komt in alle gevallen goed uit de verf. In English too, please! 

✔️ Je bent net als wij creatief, klantgericht en oplossingsgericht.

✔️ Je beschikt over HBO werk- en denkniveau of een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting, aangevuld met enkele jaren werkervaring in klantenservice, sales of als intercedente.

Volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een gedreven en informeel team

Beeckestijn Business School is een informele organisatie met korte lijnen. We vinden je persoonlijke kwaliteiten belangrijker dan kennis en ervaring. Gedrevenheid, vakinhoudelijkheid, enthousiasme en teamspirit staan bij ons centraal. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je je verder ontwikkelen door deel te nemen aan onze unieke post-HBO en post-master opleidingen. En hadden we al verteld dat we ieder jaar een paar dagen weggaan met alle collega’s? De karaokebar slaan we dan niet over....

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de  €2.400,- en €3.500 bruto per maand op fulltime basis. Wij bieden je ook een reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Team Beeckestijn
Team Beeckestijn

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is dé opleider op het gebied van online marketing, online communicatie, customer management en customer data. We combineren strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen, trainingen en e-learning. Ook bieden we op maat gemaakte incompany programma's en een talentship. We helpen professionals om hun kennis, kunde en netwerk up-to-date te houden zodat zij in hun huidige of nieuwe werkomgeving succesvol kunnen zijn. Meer over Beeckestijn

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

Bekijk onze andere vacatures 

"11 jaar geleden ben ik begonnen als customer service medewerker bij Beeckestijn en doorgegroeid naar opleidingsadviseur. 
Ik vind het leuk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen in hun vakgebied. Onderzoeken waar een potentiële deelnemer nu staat én waar diegene uiteindelijk heen wil, door te luisteren naar de wensen van potentiële deelnemers. Werken bij Beeckestijn is leuk! Je krijgt de uitdagende kans om aan de slag te gaan bij een mooie, groeiende organisatie met leuke collega's!"  

Nicole | Opleidingsadviseur  
 

Collega aan het woord | Nicole | Opleidingsadviseur
  • Deelnemers waarvan de huidige werkgever een Beeckestijn opleiding betaalt/heeft betaald nemen we niet aan.
  • Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.