Nieuws

Vacature Planner & Programma Coördinator (24-32 uur)

Deze vacature is inmiddels vervuld

Bekijk welke vacatures er op dit moment zijn

Planner & Programma Coördinator (24-32 uur)

Leusden | Thuiswerken

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. We leiden circa 1000 professionals per jaar op en worden door de mooiste merken zoals KLM, CocaCola, Danone, ING en Samsung gevraagd om incompany programma’s te verzorgen. Om alle klanten, deelnemers en docenten een excellente ervaring te bieden zijn we op zoek naar een Planner & Programma Coördinator.

Functieprofiel

Als planner & programma coördinator ben je verantwoordelijk voor de planning van onze opleidingen en trainingen. Daarnaast zorg je voor de inrichting van de online leeromgeving voor de deelnemers en help je customer service bij het beantwoorden van programma inhoudelijke vragen. Je werkt nauw samen met de docenten, programma managers en customer service.

Kortom, samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dienstverlening en communicatie naar de deelnemers, docenten en andere relaties op rolletjes loopt.

MAAR WAT GA JE DAN PRECIES DOEN

  • Inrichten en up-to-date houden van de online leeromgeving. Dit is dé plek waar deelnemers en docenten informatie vinden over de inhoud van de opleidingen, mededelingen en handige documenten.
  • Uitdagingen in de planning? Jij zorgt ervoor dat die worden opgelost. 
  • Zorgen dat nieuwe docenten volledig aan boord zijn om te kunnen doceren. Zowel in systemen als in informatievoorziening.
  • Ondersteunen bij de organisatie van onze opleidingen (casedagen, plannen van eindgesprekken, etc.).
  • Initiëren, meedenken en implementeren van verbeteringen in de communicatie naar onze docenten en deelnemers.
  • Up-to-date houden van de (opleiding) gegevens in onze systemen. Denk aan de planningstool, de online leeromgeving en het CRM systeem.

WAAROM DIT IETS VOOR JOU IS...

✔️ Je hebt plezier in dingen regelen, coördineren en plannen.
✔️
Je bent open-minded, positief kritisch en kunt goed luisteren.
✔️ Overzicht bewaren over veel verschillende taken is geen probleem voor je.
✔️ 
Telefoon, online meeting of mail; je komt in alle gevallen goed uit de verf.
✔️ ️Nieuwe systemen maak je je snel eigen.
✔️ 
Je hebt minimaal een MBO-diploma en al ervaring in een soortgelijke functie. Bijvoorbeeld als office manager, event coördinator of planner.

EN WAT KRIJG JE DAAR VOOR TERUG?

Beeckestijn Business School is een informele organisatie met korte lijnen. We vinden je persoonlijke kwaliteiten belangrijker dan kennis en ervaring. Gedrevenheid, vakinhoudelijkheid, enthousiasme en teamspirit staan bij ons centraal. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je jezelf  continue verder ontwikkelen door deel te nemen aan onze unieke opleidingen en trainingen. En hadden we al verteld dat we ieder jaar een paar dagen weggaan met alle collega’s? De karaokebar slaan we dan niet over....

We bieden een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Team Beeckestijn
Team Beeckestijn

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is dé opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data en communicatie. We combineren strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen, trainingen en e-learning. Ook bieden we op maat gemaakte incompany programma's en een talentship. We helpen professionals om hun kennis, kunde en netwerk up-to-date te houden zodat zij in hun huidige of nieuwe werkomgeving succesvol kunnen zijn. Meer over Beeckestijn

Deze vacature is inmiddels vervuld

Bekijk welke vacatures er op dit moment zijn

  • Opleidingsdeelnemers waarvan de huidige werkgever een Beeckestijn opleiding betaalt/heeft betaald nemen we niet aan.
  • Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.