Nieuws

Vernieuwde opleiding Digital & Online Marketing

Online marketing is een kwestie van doen. Nadenken over je doelstellingen en deze vertalen naar de juiste content, flows en kanalen. Voeg daar de juiste mindset en tooling aan toe en je bent een heel eind op weg.

De ontwikkelingen in het digital marketing vakgebied gaan razendsnel. Om goed aan te sluiten bij alle nieuwe mogelijkheden passen we ook de opleiding Digital & Online Marketing regelmatig aan.

Het programma

Het leren van experts, het werken aan een Harvard case en het continu vertalen naar je eigen situatie helpt enorm om je digitale mix en resultaten te verbeteren. De opleiding behandelt heel praktisch hoe je de belangrijkste online kanalen inzet zodat ze elkaar versterken en jij je doelstellingen behaalt. Nieuw in het programma is o.a. influencer marketing. Daarnaast is er is meer ruimte voor marketingtechnologie en je marketing stack.

Nieuw! Keuzecolleges in de korte variant

In de korte opleiding Digital & Online Marketing volg je 6 van de 10 colleges uit het programma van de post-HBO opleiding. Nieuw is dat je naast de 4 basiscolleges nu zelf kiest in welke 2 onderdelen van de digital marketingmix je jezelf verder wilt verdiepen. Keuze uit 6 actuele onderwerpen van social media & influencer marketing tot usability en SEO & SEA. Bekijk het vernieuwde programma

In deze opleiding ga je gegarandeerd veel (bij)leren over online marketing. We zijn bijzonder trots op de meest enthousiaste professionals als docent die jou gaan helpen om een hele goede online marketeer te worden!
Bart Meerdink
Digital strateeg & kerndocent

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

De opleiding Digital & Online Marketing is bedoeld voor iedereen die meer tactische online marketingkennis zoekt. Dit zijn bijv. specialisten binnen een kanaal die verbreding zoeken of professionals uit andere vakgebieden zoals sales, service of communicatie die meer willen snappen van online marketing. De opleiding richt zich op zowel b2c, b2b als de publieke sector.