Nieuws

Vernieuwde opleiding & nieuwe trainingen Social Media

Sociale Media zijn niet meer weg te denken uit ons leven, ze vormen een grote invloed op alles wat we doen. Het is daarom belangrijk om na te denken over je doelstellingen en deze te vertalen naar de juiste content via de juiste social kanalen. 

De ontwikkelingen in het social media vakgebied gaan razendsnel, zoals het snelgroeiende kanaal TikTok. Om goed aan te sluiten bij alle nieuwe mogelijkheden passen we ook de opleiding Social Media regelmatig aan en hebben we twee nieuwe trainingen ontwikkeld: Social Media Strategie & Snapchat, Pinterest & TikTok.

Vernieuwde opleiding Social Media

Het leren van experts, het werken aan een Harvard case en het continu vertalen naar je eigen situatie helpt enorm om je social media mix en resultaten te verbeteren. De opleiding Social Media behandelt heel praktisch hoe je de belangrijkste social kanalen inzet zodat ze elkaar versterken en jij je doelstellingen behaalt. Nieuw is: meer aandacht voor Instagram advertising en het opkomende kanaal TikTok. Bekijk het programma van de post-HBO opleiding Social Media » 

Nieuw! Keuzecolleges in de korte variant

In de korte variant volg je 6 van de 9 colleges uit het programma van de post-HBO opleiding. Nieuw is dat je naast de 3 basiscolleges nu zelf kiest in welke 3 social mediakanalen je jezelf verder wilt verdiepen.
Keuze uit de 6 colleges:

  • Facebook & Instagram advertising I & II
  • LinkedIn advertising
  • Influencer marketing
  • Snapchat, Pinterest & Tiktok
  • Social Media Analytics & Monitoring

Bekijk het vernieuwde programma van de korte opleiding Social Media »
 

Nieuwe Social Media trainingen

Niet alleen de opleiding Social Media is vernieuwd, er zijn ook twee nieuwe trainingen toegevoegd aan ons programma: Social Media Strategie & Snapchat, Pinterest & Tiktok. Waar ga jij je de komende tijd in verdiepen? Bekijk alle social media opleidingen & trainingen »

Training Social Media Strategie

Social Media Strategie

Je leert hoe je van een marketingstrategie tot een social media strategie komt. Hoe je social media doelstellingen formuleert en  hoe je KPI's bepaalt. Daarnaast leer je de inns en outs van de belangrijkste social media kanalen.

  • 1-daagse training
  • Eerstvolgende training: 29 oktober

Lees meer deze training »

Training Snapchat, Pinterest & TikTok

Snapchat, Pinterest & Tiktok

In deze training krijg je een update van de laatste trends & ontwikkelingen van deze relatief nieuwe social kanalen. Je leert welke doelgroepen op welke kanalen te bereiken zijn en welke advertentiemogelijkheden er voor elk kanaal zijn

  • 1-daagse training
  • Eerstvolgende training: 19 november

Lees meer over deze training »