Nieuws

Vernieuwde opleiding Social Media Strategie

De ontwikkelingen in het social media vakgebied gaan snel! Het is belangrijk om aan te sluiten bij nieuwe mogelijkheden en daarom passen we de opleiding Social Media regelmatig aan.

De post-HBO en korte opleiding Social Media heeft een nieuwe naam gekregen: Social Media Strategie. Je gaat in deze vernieuwde versie namelijk aan de slag met het maken van een sterk strategisch plan, waarbij de juiste mix aan kanalen centraal staat én je krijgt inzicht in het hele ecosysteem van social media. Er wordt dus meer nadruk gelegd op het strategisch inzetten van social media, om zo een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw doelstellingen. Dit om van jouw organisatie een social business te maken.

Nieuwe colleges

In de post-HBO variant van de opleiding zijn nu nieuwe colleges over de onderwerpen:

  • Social Advertising
  • Creators & Influencers
  • User Generators
  • Community Management

Bekijk het vernieuwde programma van de post-HBO opleiding Social Media Strategie » 

Ga aan de slag met een sterk strategisch plan, krijg inzicht in het hele social media ecosyteem & maak van jouw organisatie een social business.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

De opleiding Social Media Strategie is bedoeld voor iedereen die een volwaardig gesprekspartner en deskundige wil worden op het gebied van social media. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk.