Nieuws

Wat is de volgende stap in jouw carrière?

Sorry, dit event is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Bekijk de agenda voor alle actuele bijeenkomsten.

Hans Molenaar & Bart Meerdink nemen je tijdens een interactieve online sessie mee in de skills & carrières van de toekomst. De vakgebieden Digital, Data, CX, Communicatie en Marketing zijn enorm interessant en continu in beweging. De ontwikkelingen sneller dan ooit. Daardoor veranderen ook de kennis, skills en attitude die nodig zijn om waardevol te zijn voor werkgevers. Er zijn vele kansen maar de vraag verschuift wel.

DE SKILLS VAN DE TOEKOMST

Hans en Bart nemen je mee in de toekomst. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe versterk je je carrièrekansen?
  • Wat zou een volgende stap kunnen zijn bij je huidige werkgever? 
  • Belangrijkste trends die impact hebben op de carrièremarkt
  • Waar liggen kansen en waar bedreigingen?
  • Welke nieuwe functies gaan er ontstaan?  
  • Hoe maak je jezelf aantrekkelijk op de arbeidsmarkt?

VOOR WIE IS DEZE SESSIE INTERESSANT?

Deze sessie is voor iedereen die werkzaam is binnen Digital, Data, CX, Communicatie en Marketing. Professionals die hun positie op de arbeidsmarkt willen versterken of willen weten wat de toekomst hen kan brengen. Of je nu in between jobs bent of nieuwsgierig bent naar de volgende stap binnen jouw organisatie. Ook voor B2B marketeers & zzp'ers.

Benieuwd naar de volgende stap voor jou?

In het tweede deel van deze sessie beantwoorden Hans en Bart jouw persoonlijke vragen.
Wil jij weten hoe je je verder kan ontwikkelen binnen je huidige organisatie? Of vraag je je af of je een overstap kan maken naar een nieuwe functie? Of ben je in between jobs en heb je behoefte aan advies op welke functies je kan solliciteren? Tijdens de Q&A is er alle ruimte voor advies over jouw persoonlijke situatie.