Nieuws

Weer gestart op locatie

Vorige week zijn we weer met een aantal groepen gestart op onze eigen locatie in Leusden. En wat was het fijn om weer deelnemers over de vloer te hebben!

Er werd in groepen gewerkt tijdens een casedag en de eerste opleidingen op locatie zijn van start gegaan, met daarnaast ook een aantal mensen die via online classroom deelnamen. Ook de eerste eindgesprekken hebben weer fysiek plaatsgevonden. 

Uiteraard hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om voldoende afstand te kunnen houden.

Weer aan de slag op locatie


Maatregelen tijdens fysieke bijeenkomsten

De gezondheid van onze deelnemers, docenten & medewerkers staat voorop. Onze locatie in Leusden is daarom ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM voor het veilig bezoeken van trainingen, opleidingen en andere bijeenkomsten.

  • Desinfectiestations aanwezig
  • Looproute met stickers op de grond
  • 1,5 meter afstand in de zalen
  • Extra desinfectie tijdens colleges
  • Lunch- of dinerpakketten & flesjes water

 

Volg je je opleiding of training liever online, om welke reden dan ook? Ook dat is mogelijk! Bij elke opleiding en training kun je je inschrijven voor de online classroom.

Heb je vragen of wil je weten wat dit betekent voor de opleiding of training die jij graag wilt volgen? Neem dan contact met ons op via chat, customerservice@beeckestijn.org of 088 147 4100, we helpen je graag!