Nieuws

Yasmin wint opleidingscheque B2B Marketingonderzoek

Een groot deel van de Nederlandse marketeers werkt in een B2B omgeving. Ontwikkelingen binnen B2B gaan razendsnel en veel bedrijven zijn bezig met een inhaalslag. Of het nu gaat om customer experience, marketing, data of digital, wij vinden het belangrijk dat er actuele B2B ontwikkelingen en cases aan bod komen in onze opleidingen.

Reden voor Beeckestijn om mee te werken aan het B2B marketingonderzoek van marketingtechonolgiebedrijf Spotler. Yasmin de Brouwer was één van de deelnemers aan het onderzoek en was de gelukkige winnaar van een opleidingscheque t.w.v. €2.000,- die beschikbaar is gesteld door Beeckestijn. Yasmin kwam langs in Leusden om de cheque in ontvangst te nemen van Hans Molenaar, directeur van Beeckestijn.

Yasmin de Brouwer werkt als senior adviseur marketing & communicatie bij Van Oers Accountancy & Advies. Yasmin was blij verrast door de prijs en vertelde dat ze goed gaat nadenken welke opleiding ze wil gaan volgen. Voor haar is het belangrijk dat de opleiding zowel bijdraagt aan haar eigen ontwikkeling als marketing-communicatieprofessional als dat ze tijdens de opleiding kan werken aan een vraagstuk dat voor Van Oers Accountants belangrijk is.

De resultaten van het onderzoek worden 1 september gepresenteerd in het B2B Marketing Trendrapport 2020.

Nogmaals gefeliciteerd Yasmin, we zien je graag binnenkort in een van onze opleidingen!

B2B Marketing Onderzoek - Opleidingscheque