Podcast

Dé podcast over podcasts! Van concept tot succes

Een podcast over podcasts! Dat is natuurlijk een feestje. Ben jij binnen jouw bedrijf al bezig met podcasts of denk je eraan om ermee te beginnen? Dan is deze nieuwe podcast van Studio Beeckestijn een must om naar te luisteren!

In deze aflevering praat Bart Meerdink met de oprichters van podcastbureau Mister Digital; Vincent Verhaak (ervaren ondernemer en marketingexpert) en Timo Kamst (professioneel (radio)presentator en opleidingscoördinator van de radio-opleiding NPO Campus) over de laatste stand van zaken in podcastland. 

Podcast over podcasts - Beeckestijn Business School

Hoe maak je succesvolle podcasts?

Waarom zijn podcasts interessant voor bedrijven? En als je een eigen podcastkanaal begint, hoe weet je dan wanneer je goed bezig bent? 1 op de 6 mensen luistert tegenwoordig naar podcasts. Een goed kanaal dus om je eens in te verdiepen. Vincent en Timo vertellen je alles wat je moet weten om een succesvol kanaal te beginnen en hoe een goed podcastformat eruit ziet. Én wat je vooral niet moet doen.

Podcast tips

Misschien ben je zelf al bezig met het maken van podcasts en kom je erachter dat het waarborgen van de continuïteit lastig is. Wat kun je daaraan doen? En hoe houd je de spanning vast zodat je de luisteraars niet uit het oor verliest? En ook niet onbelangrijk: hoe zet je podcasts in de markt?

Kortom, deze nieuwe aflevering bevat lekker veel tips en tricks waar jij als organisatie zeker wat aan hebt!

Luister de podcast wanneer het jou uitkomt!

Abonneren

Wil je geen podcast van Studio Beeckestijn missen? Abonneer je via één van deze kanalen:

Vond je dit een waardevolle podcast? 

Studio Beeckestijn heeft ondertussen al een mooi lijstje met interessante podcasts gemaakt. Ben je benieuwd naar de andere afleveringen? Kijk dan hier.

Ook hebben we weer mooie clinics op de agenda staan waarin jouw kennis over bepaalde onderwerpen in 1,5 uur wordt bijgespijkerd. Zin om nieuwe inzichten op te doen? Bekijk onze clinic agenda.