Podcast

Podcast: digital advertising tips voor jouw marketingstrategie

Digital advertising! Een mooi landschap waar we het over gaan hebben met René Zeedijk, directeur business development bij media- en performancebureau ZIGT. Uiteraard stellen we ook aan René dé vraag: wat vind jij de meest spannende digitale trend van dit moment?

Podcast digital advertising

De wereld is flink veranderd. Wat betekent dat voor mediabureaus? Volgens René moeten bureaus veranderen en hij legt uit waarom. Ook legt hij uit wat hij het meest interessant vindt binnen digital advertising.

Vereniging televisie en digital

Het massamedium TV is weer booming, maar werkt dat nog wel? Daarnaast is digital natuurlijk ook booming. Online zijn we continu bezig met personalisatie, hypertargeting, kleine doelgroep bakjes, maar de televisie is juist heel massaal. Hoe verenig je dit?

Briefing mediapartners

Een mediabureau wordt graag op tijd meegenomen in de business doelstellingen van de organisatie. Wachten tot op het laatste moment met het betrekken van het mediabureau, is ontzettend zonde. Hoe stel je een goede briefing op voor je mediapartner? René geeft tips!

Customer journey en kpi's

Google benadrukt het belang van micromoments. Bijvoorbeeld als je op reis wil naar Bali, dan is je eerste micromoment misschien wel het terug kijken van de foto's van je vorige vakanties. Hoe zit dat met adverteerders? In hoeverre zijn zij aan het nadenken over micromoments in de journey en sturen daar op aan in de mediavoorstellen? En wat doet Kleertjes.com heel slim met betrekking tot KPI's?

Digital radio

Hoe hard digitaliseert radio? Volgens René zijn er enorm veel kansen om met dynamische audio creaties aan de slag te gaan. Hoe je dat kan doen? René noemt mooie voorbeelden!

Dit en nog veel meer hoor je in deze nieuwste podcast over digital advertising!

Abonneren 

Wil je geen podcast van Studio Beeckestijn missen? Abonneer je via één van deze kanalen:

Liever lezen dan luisteren?

Vind je dit een interessant onderwerp, maar wil je liever meer lezen? Op de Beeckestijn Knowledge Hub vindt je een uitgebreid artikel over de inhoud van de podcastaflevering. 

Lees artikel ›

Zelf aan de slag met digital advertising?

Wil je meer leren over (een specifiek) gebied binnen digital advertising? Wij bieden verschillende trainingen aan, zodat jij in slechts een paar dagen weer up-to-date bent!

Bekijk het aanbod ›