Podcast

Podcast: Het bouwen van winnende digitale teams

In deze nieuwe podcast gaat Bart Meerdink in gesprek met Nathalie Peters, oprichter van MORGENFRISK. Nathalie heeft meer dan 20 jaar ervaring in development & management van (digital) marketing en advertising agency’s. Haar passie is het (door)ontwikkelen van nieuwe digitale- initiatieven en -bedrijven.

Beluister hier de podcast via Spotify.

Allereerst beginnen we de podcast met dé vraag: wat vind jij de meest spannende trend van dit moment?

In-housing

Het in huis halen van onder andere meer kennis en skills: in-housing. Is dat niet gewoon een ontzettend hip woord van vóór corona? Nathalie deelt haar visie.

Marketing vacatures

Op dit moment is op alle gebieden er veel vraag naar marketing medewerkers, 39% van de marketingfuncties staat open. Dat is bizar hoog. Hoe komt dat? En waar is de meeste vraag naar?

Van bureauzijde naar klantzijde

MORGANFRISK helpt bedrijven met het in-house organiseren en optimaliseren van hun (data-driven) marketingactiviteiten, om sneller te kunnen groeien. Wat was voor Nathalie de persoonlijke drijfveer om vanuit de bureauwereld met goede marges, vaste producten naar de klantzijde te gaan wat veel complexer is? En welke hoofdboodschap wil Nathalie de bureaus én de mensen aan de klantzijde meegeven?

Hoe houd je je medewerkers binnen boord?

We investeren meer in het opleiden van onze eigen medewerkers. Om hen meer kennis en skills bij te brengen, maar ook om ze aan boord te houden. Volgens Nathalie werkt het opleiden van je medewerkers het beste om hen binnen je organisatie te houden. Maar wat kan je nog meer doen en wat is belangrijk om te weten om je medewerkers tevreden te houden? Nathalie geeft een mooi voorbeeld.

Teams cultuur

Veel mensen zullen het herkennen nu ze veel thuiswerken; je gaat van call naar call en daarbij kan het persoonlijke aspect ontbreken. Hoe gaat het met je? Dat is waarschijnlijk de meest onderschatte vraag die er is. Hoe ga je hier als teamleider mee om?

Lef, durf en hard werken

Nathalie heeft veel bureaus van binnen en buiten gezien. Hoe is zij daar ingerold? Nathalie deelt haar bijzondere verhaal en heeft een boodschap die ze graag aan professionals wil doorgeven.

Dit en nog veel meer hoor je in deze nieuwste podcast. Luister 'm wanneer het jou uitkomt!

Studio Beeckestijn · Het bouwen van winnende digitale teams

Abonneren

Wil je geen podcast van Studio Beeckestijn missen? Abonneer je via één van deze kanalen:

Vond je dit een waardevolle podcast? 

Studio Beeckestijn heeft ondertussen al een mooi lijstje met interessante podcasts gemaakt. Ben je benieuwd naar de andere afleveringen? Kijk dan hier.

Ook hebben we weer mooie clinics op de agenda staan waarin jouw kennis over bepaalde onderwerpen in 1,5 uur wordt bijgespijkerd. Zin om nieuwe inzichten op te doen? Bekijk onze clinic agenda.