Podcast

Podcast: Hoe past audio in jouw marketing strategie?

In deze nieuwe aflevering gaan we het hebben voor digitale audio! Dit keer gaat Bart Meerdink in gesprek met Jeroen de Bakker, merk- en marketingstrateeg. In de afgelopen 20 jaar adviseerde Jeroen bekende organisaties in verschillende industrieën op verschillende gebieden zoals disruptieve business plannen, merk-ontwikkeling, e-commerce en start-up denken.

Digitale audio bij Talpa

Jeroen werkte 3,5 jaar voor Talpa als managing director product & growth audio waar hij zich onder andere bezighield met de ontwikkeling van luisterplatform Juke. Talpa is natuurlijk groot. Wat typeerde de audio strategie van Talpa? Wat was hun visie? Jeroen vertelt hier uitgebreid over.

Airborne podcast

Jeroen is sinds begin 2021 managing partner van Airborne, de meest ervaren en bekroonde podcast-specialist in Nederland. Jeroen legt uit hoe hij bij Airborne terecht is gekomen en waarom hij audio zo gaaf vindt.

Digitale audio markt

De digitale audio markt is groeiende, maar is nog wel heel erg analoog. Hoe ziet de audio markt er precies uit? Hoeveel luisteruren zijn er eigenlijk? En wat is het aandeel van lineaire radio nog? 

Audio in de marketingmix

Je marketingmix bestaat uit veel onderwerpen. Tekst en video heb je er al in zitten. En er is nog digitale audio. Hoe pas je dat toe in je middelenmix? Hoe ga je ermee om als adverteerder?

Digitale audio cases

Ook gaan we het hebben over leuke cases om jou als marketeer een beetje te helpen! Jeroen deelt leuke voorbeelden & de distributiestrategieën daarachter. Want hoe zorg je dat je content ook bij de juiste mensen terechtkomt? 

Dit en nog veel meer hoor je in deze podcast over digitale audio!

Klik hier om te beluisteren via Spotify.

Nieuw: masterclass over podcasting

Om goed uit te leggen welk ambacht er komt kijken bij het vertellen van merkverhalen in audio, ontwikkelde audio agency Airborne een masterclass over storytelling podcasts. In deze 2-delige podcast doorloopt creative director Marvin Jacobs het gehele productieproces, van research tot sounddesign. Luister hier​ en deel ‘m gerust met iedereen die interesse heeft in podcasting.

Podcast van de week op Adformatie

Elke week een (internationale) branded podcast ter inspiratie. Met verschillende use cases.

Abonneren

Wil je geen podcast van Studio Beeckestijn missen? Abonneer je via één van deze kanalen:

Wat zijn jouw plannen voor 2022?

Ben je al bezig met het maken van plannen voor 2022? Wellicht een goed idee om ook voor digitale audio na te denken! Daarnaast hebben we een roadmap voor je die je kunt gebruiken voor je toekomstige plannen. Download hier de roadmap.