Podcast

Podcast: Insights in klantgedrag

Bart Meerdink gaat in deze podcastaflevering in gesprek met Durk Bosma, marktonderzoekspecialist en eigenaar van het marktonderzoeksbureau Inzicht & Impact. 

Insights in klantgedrag

Vroeger ging je als marketeer naar de marktonderzoek afdeling als je behoefte had aan informatie of inzichten in de markt. Tegenwoordig ontstaat data op allerlei plekken in een organisatie. Dit maakt de hooiberg groter en het zoeken naar de speld lastiger. Hoe ga je hiermee om als je strategische keuzes moet maken? En stel dat je nieuwe proposities of producten aan het bedenken bent, welke stappen moet je nemen voor live-gang? Ook gaat Durk in op de vraag hoe je veel data kunt vertalen naar de juiste acties.

Luister de podcast wanneer het jou uitkomt!

Abonneren

Wil je geen podcast van Studio Beeckestijn missen? Abonneer je via één van deze kanalen:

Liever lezen dan luisteren?

Vind je dit een interessant onderwerp, maar wil je liever meer lezen? Op de Beeckestijn Knowledge Hub vindt je een uitgebreid artikel over de inhoud van de podcastaflevering. 

Lees artikel ›

Zelf aan de slag met insights & data?

Wil je leren hoe je data omzet naar een strategie en concrete acties om relevante waarde te creëren voor je klanten? Lees meer over onze post-HBO opleiding Customer Insight & Data Driven Marketing.