Podcast

Podcast: Interview Digital Marketing Professional 2019

Ieder jaar tijdens Digital Marketing in 1 Day, georganiseerd door CustomerTalk, wordt de Digital Marketing Award uitgereikt aan de Digital Marketing Professional van het Jaar. Uit een paar honderd plannen van de opleiding Digital & Online Marketing bij Beeckestijn kwamen 3 genomineerden die tijdens dit event hun digital marketing plannen presenteerden.

Digital Marketing in 1 Day

De Digital Marketing Professional van het Jaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch plan. De kandidaten werden beoordeeld door onze vakjury: Bart Meerdink, Egbert Jan van Bel en Hans Molenaar. De genomineerden waren: Gita Oorburg (Senior Marketingcommunicatie adviseur bij VGZ), Cees Polak (Senior Retail Media Manager bij bol.com) en Wouter van Marrewijk (E-marketeer bij Royal Brinkman). Aan het eind van de dag werd de winnaar bekendgemaakt: Gita Oorburg!

Digital Marketing plan van Gita

Tot hun 18e zijn kinderen in Nederland gratis meeverzekerd op de zorgpolis van hun ouders. Als ze 18 jaar worden, moeten ze zelf een zorgverzekering afsluiten. Zorgverzekeringen zijn voor de meeste consumenten een 'low-interest' product, maar voor jongeren kun je zelfs spreken over een 'no-interest' dienst. Gita heeft in haar plan onderzocht hoe VGZ onder deze doelgroep aandacht kan creëren voor hun merk Bewuzt. In deze podcast vertelt Gita hoe ze dit heeft aangepakt en wat de insights tot nu toe zijn.

Luister de podcast wanneer het jou uitkomt!

Abonneren

Wil je geen podcast van Studio Beeckestijn missen? Abonneer je via één van deze kanalen:

Zelf ook je kennis up-to-date houden? Volg een clinic!

Heb je zin om nieuwe kennis op te doen? Bij Beeckestijn hebben we weer een aantal mooie clinics met interessante onderwerpen op de agenda staan die je gratis kunt bijwonen.

Liever lezen dan luisteren?

Vind je dit een interessant onderwerp, maar wil je liever meer lezen? Op de Beeckestijn Knowledge Hub vindt je een uitgebreid artikel over de inhoud van de podcastaflevering. 

Lees artikel ›