Diploma & certificering

Diploma's en certificaten

Bij deelname aan onze opleidingen en trainingen ontvang je een diploma of een certificaat van deelname.

Diploma bij post-HBO, korte, post-master of expert opleidingen

Neem je deel aan een van onze post-master, post-HBO, korte of expert opleidingen, dan maakt het schrijven van een plan, voor jouw organisatie of opdrachtgever, onderdeel uit van je opleiding. Daarnaast is ook het bijwonen van de casedag een onderdeel. Rond je je opleiding succesvol af, dan ontvang je een diploma.

Certificaat bij post-HBO, korte, post-master of expert opleidingen

Rond je je opleiding af zonder het voltooien van je individuele plan? Dan ontvang je na afloop van de opleiding een certificaat van deelname in plaats van een diploma. Het is, na overleg, mogelijk je individuele eindopdracht op een later tijdstip alsnog in te leveren om zo je certificaat alsnog om te zetten in een diploma. 

Certificaat van deelname bij masterclasses, trainingen en e-learning

Bij het volgen van een masterclass, training of e-learning schrijf je geen plan en ontvang je een certificaat van deelname. 

Certificering

Deelnemers die hun opleiding (Post-Master, Post-HBO of expert opleiding) afronden met een gemiddeld cijfer van 7 of hoger mogen de bij hun opleiding horende certified titel en badge voeren. 

Samenwerking met branche-organisaties

Beeckestijn Business School werkt o.a. nauw samen met brancheorganisaties zoals Platform Innovatie in Marketing (PIM), Platform voor Klantgericht Ondernemen (PVKO) en MEC om ervoor te zorgen dat onze opleidingen en inhoud goed zijn afgestemd op de praktijk.