Studieadvies

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Niet alleen investeer je  tijd en geld, ook wil je er zeker van zijn dat de opleiding van je keuze optimaal aansluit bij je kennisbehoefte, ambities en professionele ontwikkeling. Daarom organiseert Beeckestijn Business School regelmatig gratis proefcolleges zodat je uitgebreid kennis kunt maken met onze opleidingen.

Tijdens het proefcollege zijn er docenten aanwezig en er is voldoende gelegenheid voor het stellen van individuele vragen. Mocht je dat willen, dan kunnen onze docenten je na afloop van adviseren bij jouw studiekeuze en samen met jou bekijken welke opleiding het beste past bij jouw achtergrond, ervaring en ambities. Deelname aan het proefcollege en/of een studie-advies zijn uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Je kunt ook apart contact met ons opnemen voor het maken van een (telefonische) afspraak voor een studie-advies. Dat kan via de chat, het contactformulierinfo@beeckestijn.org of telefonisch via 088 -147 41 00. We helpen je graag bij het vinden van de opleiding die het beste bij jou past.