Communicatie & Multimedia Design (afstudeerstage)

Beeckestijn Business School is dé opleider voor professionals in digital, marketing, customer experience, communicatie en data. We bieden kortlopende opleidingen op HBO+ niveau, trainingen, e-learning, incompany programma’s en digital marketing traineeships.

We zijn continue op zoek naar mogelijkheden om onze digitale aanwezigheid te verbeteren En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Wat je gaat doen

Je gaat zelfstandig aan de slag met een concrete opdracht, van onderzoek tot concept en het uitwerken van een prototype. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van onze mobiele website of het ontwikkelen van een opleidingskeuzetest. We houden van snel schakelen, dus de kans is groot dat we je prototype nog tijdens je stage daadwerkelijk in gebruik gaan nemen. 

Natuurlijk zorgen we voor voldoende begeleiding, er zijn genoeg Beeckestijn collega's waar je terecht kunt met je vragen. Daarnaast zijn onze docenten de experts uit het vak, ook van die kennis kun je gebruik maken.

Voorbeelden van eerdere CMD afstudeeropdrachten bij Beeckestijn

  • Optimalisatie van de digitale leeromgeving in blended learning
  • Kiezen bij Beeckestijn, van keuzestress tot eerste les
  • Hoe kan Beeckestijn de opleidingsdeelnemers ook na afronding van een opleiding blijven faciliteren?

Deze stage is wat voor jou als je

  • de HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design volgt
    Volg je een andere, vergelijkbare opleiding en heb je interesse in deze stage? Neem dan ook zeker even contact op!
  • Creatief & pro-actief bent.
  • Zelfstandig kunt werken
    We werken 50-50 op onze opleidingslocatie in Leusden en thuis. Zelfstandig kunnen werken is daarbij belangrijk. Een goede thuiswerkplek ook ;-) 

Iets voor jou?

Zie jij een afstudeerstage bij Beeckestijn wel zitten? Stuur dan je CV & motivatie naar marketing@beeckestijn.org. Heb je nog vragen? Dan kun je mailen of telefonisch contact opnemen via 088 -147 41 00.

Kennismaken met Beeckestijn? Dat kan!

Lees het blogs van eerdere stagiairs ⬇️ Of luister de podcast Leven Lang Leren & ontwikkelen: de visie van Beeckestijn 🎧