Nieuws

Vacature Medior Online Marketeer

MEDIOR ONLINE marketeer (24-40 uur)

Leusden | Thuiswerken

Werken voor het mooiste opleidingsmerk in de markt? Beeckestijn onder de aandacht brengen bij nog meer professionals binnen digital, marketing, AI, data, CX, communicatie & leiderschap? Online customer journeys en leadgeneratiecampagnes optimaliseren? Yes, we zoeken iemand om Beeckestijn verder te helpen groeien!

Voor ons marketingteam zijn we op zoek naar een Medior Online Marketeer. Als online marketeer vergroot je de bekendheid en vraag naar Beeckestijn Business School. Je optimaliseert content langs de klantreis op verschillende (digitale) touchpoints om zo een klantbeleving te creëren die de merkoverweging en conversie binnen de doelgroep vergoot.

WAT GA Je DOEN?

  • Samen met je collega’s ontwikkel je de marketingcommunicatie op onze owned, earned en paid kanalen en optimaliseert waar nodig.
  • Dit doe je op basis van bijv. (analytics)data, (klant)onderzoek, ontwikkelingen in de markt en een goed gevoel voor conversie.
  • Je zet deze ideeën om in concrete verbetervoorstellen en voert deze zelf uit, of brieft je collega’s of onze bureaus.
  • Je analyseert en evalueert de resultaten van je acties en stuurt bij waar nodig.
  • Heb je creatieve ideeën? Leuk, er is binnen Beeckestijn veel ruimte voor eigen inbreng!
  • Je organiseert online clinics en evenementen, houdt de projectplanning bij en signaleert knelpunten in de planning.
  • Daarnaast draai je mee in de dagelijkse marketingoperatie in een team van 5 collega’s.

WAAROM DIT IETS VOOR JOU IS...

✔️ Je bent digital, data & tech savvy en hebt minimaal 3 jaar werkervaring
✔️Je bent een echte doener; bedenken, uitvoeren en opvolgen van eigen activiteiten kun je goed zelfstandig.
✔️ Je neemt collega's enthousiast mee in je ideeën en verbetervoorstellen.
✔️ Je bent nieuwsgierig, vindt het een uitdaging om in nieuwe tools te duiken en integreert deze het liefst zelf.
✔️ ️Je neemt initiatief en vindt het leuk om je eigen functie te bouwen.
✔️ Je hebt een aantal jaar ervaring op het gebied van online marketing. Ervaring met Google Analytics, digital advertising en/of SEO is een pré.

VOLOP KANSEN OM JEZELF TE ONTWIKKELEN IN EEN GEDREVEN EN INFORMEEL TEAM

Beeckestijn Business School is een informele organisatie met korte lijnen. We vinden je persoonlijke kwaliteiten belangrijker dan kennis en ervaring. Gedrevenheid, vakinhoudelijkheid, enthousiasme en teamspirit staan bij ons centraal. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je jezelf  continu verder ontwikkelen door deel te nemen aan onze unieke opleidingen en trainingen. En hadden we al verteld dat we ieder jaar een paar dagen weggaan met alle collega’s? De karaokebar slaan we dan niet over....

Klaar om Beeckestijn verder te helpen groeien? 

Ben je geïnteresseerd in de functie van Medior Online Marketeer mail dan je CV en motivatiebrief naar Lisa Stricker, via lstricker@beeckestijn.org.
 

Team Beeckestijn 2024
Team Beeckestijn 2024 - Terschelling

OVer beeckestijn BUSINESS SCHOOL

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s door 100% vakexperts. We leiden zo'n 1.000 professionals per jaar op en worden door de mooiste merken zoals DPG Media, ING, A. Vogel en de Gemeente Amsterdam gevraagd om op maat gemaakte programma’s te verzorgen. 

 Meer over Beeckestijn

Lees hieronder verder