Nieuws

Vacature content marketeer

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

Bekijk onze andere vacatures 

Content marketeer (24-40 uur)

Leusden | Thuiswerken

Beeckestijn Business School staat bekend om de hoogwaardige opleidingen en content. We helpen professionals binnen digital, marketing, data, CX en communicatie verder in hun carrière. Via opleidingen, trainingen, incompany programma’s, podcasts en een Knowledge Hub (kennisbank). Wil jij helpen om dit bij nog meer mensen bekend te maken? Bestaande content optimaliseren en content ontwikkelen voor nieuwe kanalen en doelgroepen, in alle fases van de journey? Yes, we zoeken iemand om Beeckestijn verder te helpen groeien!

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s door 100% vakexperts.

We leiden zo'n 1.000 professionals per jaar op en worden door de mooiste merken zoals Achmea, ING en Samsung gevraagd om incompany programma’s te verzorgen. Voor ons marketingteam zijn we op zoek naar een Content Marketeer.

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

  • Je gaat aan de slag met het creëren en coördineren van content en ontwikkelt een strategie om dit met partners verder uit te bouwen.
  • Je helpt om onze website, Knowledge Hub en andere kanalen (bijv. social media en e-mailmarketing) te optimaliseren.
  • Jij zorgt ervoor dat onze content geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines en dat onze website goed vindbaar is.
  • Je analyseert en evalueert de resultaten van je acties en stuurt bij waar nodig.
  • Heb je creatieve ideeën? Leuk! Je helpt mee om het merk Beeckestijn verder naar buiten te brengen en nieuwe doelgroepen te bereiken.
  • Daarnaast draai je mee in de dagelijkse marketingoperatie in een team van 5 mensen.

WAAROM DIT IETS VOOR JOU IS...

✔️ Je bent digital savvy en hebt minimaal 2 jaar werkervaring
✔️ Je bent goed in de creatie van content en snapt wat goede copywriting inhoudt
✔️ Je werkt samen met docenten, partners en experts en bouwt dit netwerk uit
✔️ Je bent nieuwsgierig, duikt graag in nieuwe tools en integreert deze het liefst zelf.
✔️ ️Je neemt initiatief en vindt het leuk om je eigen functie te bouwen.

VOLOP KANSEN OM JEZELF TE ONTWIKKELEN IN EEN GEDREVEN EN INFORMEEL TEAM

Beeckestijn Business School is een informele organisatie met korte lijnen. We vinden je persoonlijke kwaliteiten belangrijker dan kennis en ervaring. Gedrevenheid, vakinhoudelijkheid, enthousiasme en teamspirit staan bij ons centraal. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je jezelf  continu verder ontwikkelen door deel te nemen aan onze unieke opleidingen en trainingen. En hadden we al verteld dat we ieder jaar een paar dagen weggaan met alle collega’s? De karaokebar slaan we dan niet over....

team-beeckestijn-business-school-leusden
team-beeckestijn-business-school-london

Over Beeckestijn Business School

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts. Meer over Beeckestijn

Lees hieronder verder

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

Bekijk onze andere vacatures